Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hogere prijzen te verwachten

Egyptisch knoflookseizoen gestart

Het Egyptische knoflookseizoen staat op het punt te beginnen, na een succesvolle periode vorig jaar. "Vorig jaar hebben we onze verkoopdoelstellingen overtroffen dankzij onze goede reputatie op de markt. We waren in staat om onze volumes bij bestaande klanten te verhogen en nieuwe klanten te werven in verschillende landen. In totaal hebben we 150% van de volumes van het vorige seizoen geƫxporteerd," zegt Ralph Nakhal, van het teelt- en exportbedrijf Tomna.

"We starten dit seizoen positief met verse groene knoflook, met name de witte en paarse rassen die per luchtvracht worden verzonden. In de tweede week van februari zullen we overschakelen naar containerverzendingen. Tegelijkertijd zullen we ook lente-uien blijven verzenden tot april."

"Het seizoen belooft dynamisch te worden," kondigt Ralph aan, "in de knoflooksector verwachten we hogere prijzen dan vorig jaar, omdat het knoflookareaal in Egypte is afgenomen. Ik denk dat er veel vraag zal zijn naar dit product. Wat betreft de productie, bevinden we ons momenteel in de proeffase en we streven ernaar onze nieuwe variƫteiten gereed te hebben voor export tegen 2025."

"Dit jaar staan we op de Fruit Logistica in Berlijn, hal 22, stand B59, om onze oude vrienden te ontmoeten en de programma's voor het komende seizoen op te zetten. We hebben veel verrassingen op onze stand," besluit Nakhal.

Voor meer informatie:
Ralph Nakhal
Tomna for Agricultural Investment
Tel: +20 100 2717 275
[email protected]
www.tomna.farm

Publicatiedatum: