Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Epic Auctions wordt onderdeel van Troostwijk Auctions

Epic Auctions wordt onderdeel van Troostwijk Auctions. Dit betekent dat de huidige verkopers en bieders die nu gebruikmaken van het Epic veilingplatform overgaan naar het platform van Troostwijk Auctions. Hierdoor krijgen zij toegang tot een groot, internationaal bereik en een uitgebreid aanbod aan machines en goederen. Tegelijkertijd blijven bestaande klantrelaties intact, waardoor het lokale karakter behouden blijft. Bovendien kunnen zij nu op wekelijkse basis veilen, in plaats van maandelijks. De laatste veiling die op het Epic veilingplatform draait, sluit op 27 maart.

Bijna een jaar na de overname van Epic Auctions door de TBAuctions groep wordt het veilingplatform nu onderdeel van Troostwijk Auctions, dat ook tot de groep behoort. Een logische vervolgstap waarmee Troostwijk Auctions haar positie verder verstevigt in met name de landbouw, transport, grondverzet en bouw. "De activiteiten van Epic Auctions sluiten naadloos aan op de specialisaties die van oudsher deel uitmaken van Troostwijk", zegt Arno Hendrikse, Managing Director Troostwijk Auctions Nederland. "Doordat de verkopers en bieders van Epic Auctions overgaan naar ons platform, voegen we waarde toe voor alle ondernemers die gebruikte goederen en machines willen veilen of kopen. In de regel leiden meer bieders namelijk tot een beter veilingresultaat. Dit heeft een aanzuigende werking op verkopers, waardoor het aanbod verbreedt en meer bieders kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn."

Fysieke locatie en kentekenloket
Dat Epic Auctions onderdeel wordt van Troostwijk Auctions heeft ook voordelen voor de huidige Troostwijk verkoper en bieder. Zo wordt de fysieke veilinglocatie van Epic Auctions nabij Breda, in Hazeldonk, beschikbaar gemaakt voor alle verkopers op het Troostwijk platform. Verkopers kunnen vanaf 4 april hun gebruikte goederen en machines laten veilen vanaf deze locatie. Dit is met name interessant voor de ondernemers die enkele bedrijfsmiddelen willen veilen en er niet voor kiezen om dit vanaf hun eigen locatie te doen. Ook de RDW-erkenning blijft in Breda beschikbaar, waardoor Troostwijk gebruikers kentekengebonden bedrijfsmiddelen kunnen registeren onder de naam van de nieuwe eigenaar.

"Bij Troostwijk Auctions bundelen we de kracht van onze technologie, data en mensen. Dat zie je in elke fase van deze overgang terug, zoals de integratie van de locatie in Hazeldonk en het kentekenloket in onze bedrijfsvoering'', zegt Hendrikse. "Daarnaast nemen we het personeel van Epic Auctions in zijn geheel over. Deze nieuwe collega's nemen niet alleen vakkennis, maar ook persoonlijke contacten en langdurige klantrelaties met zich mee. Zo blijven we lokaal, ondanks dat we groeien."

Huidige veilingen
De overgang van Epic Auctions in Troostwijk Auctions heeft geen invloed op bestaande veilingen die reeds gepland staan via het Epic Auctions platform. Nieuwe veilingen kunnen vanaf half maart worden aangemeld op het platform van Troostwijk Auctions en per 4 april 2024 kunnen bedrijfsmiddelen worden geveild. Voor de huidige verkopers die momenteel actief zijn op het platform van Epic Auctions betekent dit dat zij nu op wekelijkse basis kunnen veilen, in plaats van maandelijks.

Voor meer informatie:
www.troostwijkauctions.com

Publicatiedatum: