Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smits Uien en Mol Fresh Food besluiten krachten te bundelen

Smits Uien en Mol Fresh Food hebben besloten om de krachten te bundelen. Smits Uien en Mol Fresh Food, hebben samen meer dan 150 jaar ervaring in het verwerken van uien. "Deze fusie markeert het begin van een mooie samenwerking, waarbij service, kwaliteit en expertise voorop staan", zo laten de partijen weten.

Een stevig fundament
"Door de handen ineen te slaan, leggen Smits en Mol Fresh Food een nog steviger fundament voor het zijn van een grote speler in de sector, dankzij de gedeelde passie voor kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Met als resultaat een betrouwbare allround leverancier van gesneden uien voor de industrie en foodservice."

"SMITS beslaat het grootste gedeelte van de gesneden uienmarkt, Mol Fresh Food voegt daar naast de gesneden ook de geschoonde ui aan toe. We vinden elkaar in onze kwaliteitstandaarden gecombineerd met een persoonlijke benadering. Deze fusie is voor beide bedrijven een mooie stap voorwaarts," verklaart Johan Otto, directeur van SMITS.

Meer kennis, kunde en groei
"Het samengaan van de twee bedrijven vormt een meerwaarde voor klanten en partners, gekenmerkt door een compleet en servicegericht aanbod en milieubewuste groei. Dankzij deze fusie wordt de marktpositie als (inter)nationale industrieleider versterkt. Daarnaast biedt de combinatie een breder en kwalitatiever productportfolio, wordt er aandachtiger ingespeeld op de behoeften van klanten en partners en staat innovatie centraal."

"Met kennis, kunde en familiehistorie als gemene deler, vormen SMITS en Mol Fresh Food de smaakmaker voor zowel klanten als de consument." Otto: "Eén ding is zeker: samen doen we het nog beter."

Voor meer informatie:
Smits Uien
Elbe 33 - 37
2491 BT Den Haag
Tel: +31 (0)70 3271061
info@smitsuien.nl
www.smitsuien.nl

Mol Fresh Food
Handelsweg 6
3881 LS Putten
Tel: +31 (0)341 491 795
info@molfreshfood.nl
www.molfreshfood.nl

Publicatiedatum: