Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Happy Chop Tearless Onions terug in de schappen van Woolworths

Happy Chop Tearless Onions komen in mei exclusief terug bij Woolworths in Australië. Na een succesvolle test vorig jaar in New South Wales en Victoria, zijn deze uien nu weer beschikbaar in de supermarkten. Ze bieden een zoetere variant van uien die ervoor zorgt dat je tijdens het bereiden van maaltijden niet hoeft te huilen." Voor het eerst zullen de Tearless Onions ook verkrijgbaar zijn in winkels in Queensland, Tasmanië, Zuid-Australië en het Northern Territory.

De unieke uiensoort is, precies zoals de naam al zegt, een ui die je minder snel aan het huilen maakt als je hem snijdt. Happy Chop - Tearless Onions werden gedurende tientallen jaren ontwikkeld met behulp van natuurlijke methoden, waaronder de veredeling van bestaande uienvariëteiten. De uien werden vorig jaar met succes getest in winkels in New South Wales en Victoria en bleken een populaire keuze voor gezinnen en gepensioneerden.

Woolworths Supermarkets General Manager Fruit & Veg, Paul Turner: "Tearless Onions waren vorig jaar trending, en we zijn enthousiast om deze variëteit te brengen aan nog meer van onze klanten. Tijdens de proefperiode hebben veel klanten het unieke assortiment uitgeprobeerd en hun ervaringen met ons gedeeld. Voor mensen die meestal een traantje wegpinken bij het snijden van uien, is het echt een doorbraak geweest bij het bereiden van hun maaltijden."

"Nu het uienseizoen in de herfst in volle gang is, is Happy Chop Tearless Onions een van de uienvariëteiten die we in onze winkels zullen aanbieden, zodat onze klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment verse producten. Met hun iets zoetere smaak kunnen ze rauw worden gegeten in een sla of gekookt in een stoofschotel of soep."

Als een natuurlijk zelfverdedigingsmechanisme laten uien een combinatie van natuurlijke chemicaliën en enzymen (of 'vluchtige verbindingen') vrij die wat scheuren en irritatie kunnen veroorzaken wanneer een ui beschadigd of gesneden wordt. Happy Chop - Uien zonder tranen bevatten minder van deze stoffen en deze stoffen blijven afnemen nadat ze geoogst zijn, vergeleken met gewone uien waar deze stoffen na verloop van tijd toenemen. Dit betekent dat ze na verloop van tijd meer traanloos worden.

Happy Chop - Tearless Onions zijn 100% Australisch geteeld, exclusief voor Woolworths. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 500 g voor $ 2,50 per stuk. De verpakkingen zijn verkrijgbaar in Woolworths Supermarkets in NSW, VIC, ACT, NT, SA en QLD tot oktober 2024, zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie:
Woolworths
Tel.: 61 02 8885 1033
[email protected]

Publicatiedatum: