Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tolsma-Grisnich en Invaro Group (Schouten) samen verder in optische sorteertechniek

Per 1 mei 2024 bundelen Tolsma-Grisnich en de Invaro Group de krachten op het gebied van optisch sorteren van aardappelen en uien. Als onderdeel van deze samenwerking zal Tolsma-Grisnich alle commerciƫle en serviceactiviteiten van de Schouten Optica Q en Optica CS wereldwijd op zich nemen. De Invaro Group blijft zich richten op de ontwikkeling en productie van de Optica technologie en machines.

Samen doorontwikkelen
Beide bedrijven in de agrarische- en hortisector richten zich onder andere op het leveren van oplossingen voor de opslag en verwerking van aardappelen en uien. "Met een gecombineerde ervaring van decennia en bewezen reputaties hebben we een solide basis van klantvertrouwen en kwaliteit. Samen zullen we oplossingen bieden die het werk van akkerbouwers en verwerkers vereenvoudigen en de kwaliteit van het eindproduct verbeteren. De vertrouwde commerciƫle gezichten, Bram Jansen en Jaap Haaksema van de Invaro Group, zullen met de samenwerking overgaan naar het Tolsma-Grisnich team om daar het verkoopnetwerk te versterken en ondersteunen."

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
+31 (0)527 63 64 65
[email protected]
www.tolsmagrisnich.com

Publicatiedatum: