Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opnieuw overname door AB Texel

AB Texel neemt per 1 juli 2024 het bulktransport van GMP-producten over van Stam Transport uit Waalwijk. Stam Transport is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten. AB Texel neemt het losgestort transport van GMP-producten over. Stam Transport gaat zich focussen op het transport van mineralen en alloys, alsmede ferromaterialen en schroot. Bij de overname zijn 34 trucks, 47 trailers en 44 chauffeurs betrokken. Stam Transport zal haar werkzaamheden doorzetten met 50 trucks.Gerrit Stam, directeur van Stam Transport: "Continuïteit is voor ons als familiebedrijf erg belangrijk. Om deze continuïteit voor mijn bedrijf, alsmede mijn beide zoons, te waarborgen is besloten om de tak agrarisch transport over te laten aan AB Texel. Zij zijn een betrouwbare en solide partij die bijzonder sterk zijn in het agrarisch transport, wat goed is voor medewerkers en klanten. Voor Stam Transport ligt er nu een sterk fundament waarop mijn zoons iets moois kunnen gaan bouwen."

Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel, geeft aan: "Voor AB Texel is het GMP-bulktransport van Stam Transport een mooie aanvulling op de bestaande activiteiten, met name de aanvoer van grondstoffen voor de veevoerindustrie. Met de overname verstevigen we onze positie in het transport van veevoer en grondstoffen en verdichten we ons netwerk. We heten onze nieuwe collega's van harte welkom en hopen dat zij zich snel thuis voelen bij AB."

Voor meer informatie:
AB Texel Group
Poseidonweg 37
8239 DK Lelystad
+31 (0)88 94 35 000
[email protected]
www.abtexelgroup.com

Publicatiedatum: