Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fries bedrijf importeert geurloze zwarte knoflook voor groothandel

"Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding." Historische woorden van Hippocrates, beroemde arts uit de Griekse oudheid. Anne Kuperus van Kuperus Foods schuilt zich achter deze wijsheid. Het in Leeuwarden gevestigde bedrijf brengt al jaren allerlei soorten knoflook op de markt.



Anne Kuperus: "Ik ben zelf een groot liefhebber van knoflook en de gezondheidsvoordelen ervan, maar door de geur laat je het wel eens achterwege. Vandaar dat ik op zwarte knoflook kwam. Wij zijn de enige Nederlandse importeur van dit product." Kuperus Foods levert de zwarte knoflook rechtstreeks aan groothandelaren, die op hun beurt de horeca en detailhandel weer beleveren.

"Zwarte knoflook is een uniek product. Niet alleen om zijn kleur en smaak, maar vooral omdat deze knoflooksoort geurloos is. De binnenkant van de knoflook heeft een zachte structuur die bijna smelt in je mond," vertelt Anne Kuperus. Op 27 en 28 september is Kuperus Foods van de partij op AGF Detail en lanceert zij een nieuwe biologische zwarte knoflook van Black Garlic. "Dit unieke product wordt in Spanje aangekocht, waarna de bollen de oven in gaan om te fermenteren tot die zoete, zachte en zwarte teentjes. Zelf zijn wij razend enthousiast over deze nieuwe biologische lijn en laten de bezoekers van AGF Detail graag kennismaken met deze geweldige smaaksensatie!", aldus Kuperus.

Bron: AGF Detail
Publicatiedatum: