Jan Linders ‘Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers’

GfK: Lidl heeft de best gewaardeerde AGF afdeling

Jan Linders is uitgeroepen tot 'Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers'. Dat blijkt uit het GfK Formule Rapport 2017. De best gewaardeerde supermarkt in vers maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het GfK Formule Rapport. Dit rapport is de nieuwe editie van het GfK Versrapport. Jan Linders ontving de prijs op basis van klantwaardering onder de 17 grootste supermarkten en heeft overall de hoogste score.
Klanten geven in het onderzoek hun supermarkt rapportcijfers voor de aspecten: aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, kwaliteit/versheid, ruime keuze, presentatie en deskundigheid van personeel. Op kwaliteit/versheid (7,64), ruime keuze (7,63) en presentatie (7,63) krijgt Jan Linders de hoogste waarderingen.

Binnen vers worden verder drie categorieën onderscheiden: 'aardappelen groenten en fruit' (AGF), vlees en brood. Lidl heeft de best gewaardeerde AGF afdeling. Emté wordt als beste gewaardeerd op vlees. Jan Linders is overall de best gewaardeerde supermarkt in vers maar krijgt ook de hoogste waardering voor brood. De details per formule voor iedere versgroep en de verdere resultaten van het onderzoek staan in de komende editie van Foodmagazine die vrijdag 29 september verschijnt.


 

Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


"@Stanley

Dat zou wat zijn zeg, als de hele wereld zo werkte als jij het hier schetst. "We gaan pas ons best doen als genoeg mensen hun beklaag hebben gedaan" is niet de insteek die men mag verwachten als consument, of waar dan ook wat dat betreft.

Van een beetje professional mag je toch verwachten dat ze doen waar ze voor worden betaald, of werkt dat bij u anders?

Waar ik me meer over verbaas is dat de gemiddelde consument nu moord en brand schreeuwt over de Liddle, maar men heeft dit zelf in de hand gewerkt...

Altijd maar goedkoper betekend snijden in de kosten. Op de eerste plaats in de aankoopprijs van het product en op de tweede plaats dus in de kosten van je personeel. Denkt u nou echt dat het de gemiddelde 18 jarige het ook maar iets interesseert of er een rotte banaan meer of minder in het schap ligt?

Kwaliteit kost tijd en geld, gevalletje eigen schuld dikke bult consument, u moet het er maar mee doen en anders heeft u altijd nog de plaatselijke groenteboer die u lastig kan vallen ;)

"
Wereld op zijn kop, Raamsdonksveer - 2018/06/26 12:20:06.000


Ik weet wel waarom de Lidl elke keer uitgeroepen wordt als beste in groente en fruit.
Iets met betalingen anders kan het gewoonweg niet.
Elke keer reclame voor gfk dat is makkelijk verdient.
Adriaan Pomp, Opmeer - 2018/05/10 21:21:48.000


Steeds verras ik mij over wie de beste is in Groente en fruit , Ik kom graag in vele supermarkten waaronder AH Jumbo Lidl en Aldi en natuurlijk bij vele SUPERUNIE leden zoal Nettorama, Plus, Jan Linders Coop enz. Ik sta er steeds weer versteld van dat Lidl de beste is in Groente en Fruit , mijn ervaring is dat ik bij het onderzoek systeem grote vraagtekens zet assortiment vindt ik belangrijk Prijs en kwaliteit, al zeker 1 a 2 jaar spant de PLUS bij mij de kroon goed verzorgd vers en de prijs incl de aanbiedingen is het voor mij de beste in groenten en fruit
Jo Ermers , Eindhoven - 2018/07/03 11:45:09.000


Ook ik verbaas me over de prijs voor Lidl. Gemiddeld zijn ze redelijk goedkoop, maar de kwaliteit is er ook naar. Bananen die iet smaken, druiven van een minder smakelijk soort en alle reclames zijn meestal tweede of derde keus. Wanneer dat met de vorm te maken heeft is dat geen probleem. Maar vaak is het een kleinere maat en veel te vroeg geplukt. Tijd dat aan deze oneerlijke concurrentie een einde komt.

B.N. Leenders, Ophemert - 2018/09/01 12:33:57.000


Ook ik verbaas me over de prijs voor Lidl. Gemiddeld zijn ze redelijk goedkoop, maar de kwaliteit is er ook naar. Bananen die iet smaken, druiven van een minder smakelijk soort en alle reclames zijn meestal tweede of derde keus. Wanneer dat met de vorm te maken heeft is dat geen probleem. Maar vaak is het een kleinere maat en veel te vroeg geplukt. Tijd dat aan deze oneerlijke concurrentie een einde komt.

B.N. Leenders, Ophemert - 2018/09/01 12:33:59.000


Het verbaast mij dat Lidl steeds weer de beste is in AGF als ik de rommelige afdeling bekijk bij filiaal Apeldoorn Noord. Min of meer regelmatig niet al te vers fruit; onlangs wilde perziken van slechte kwaliteit, alsof ze ingevroren zijn geweest.
Paul Buitenhuis, apeldoorn - 2017/09/27 21:27:14.000


Het verbaast mij dat Lidl steeds weer de beste is in AGF als ik de rommelige afdeling bekijk bij filiaal Apeldoorn Noord. Min of meer regelmatig niet al te vers fruit; onlangs wilde perziken van slechte kwaliteit, alsof ze ingevroren zijn geweest.
Paul Buitenhuis, apeldoorn - 2017/09/27 21:28:49.000


Ik heb hier de keus uit AH, Jumbo en Lidl. Bij de AH en Jumbo is het fruit echt om te janken, daarvoor ga ik speciaal naar de Lidl een dorp verder... zeer goed daar! Ja OK, de groenteboer is nog beter... maar die zit hier helaas nergens meer!
Don, Hoeksche Waard - 2017/10/30 01:17:25.000


Beste mensen ik zal jullie uit de droom helpen. Het is een publiek geheim dat deze titel gewoon te koop is. Lidl koopt hem al jaren. Zo heeft ieder GWB zijn eigen visie op reklame. AH heeft het bonuskrantje. Jumbo sponsort sportactiviteiten en Lidl koopt titels. Zo zit de wereld in elkaar tegenwoordig. Als je echt kwaliteit wil kopen zet die oogkleppen af en ga eens naar de groentespecialist. Die heeft er verstand van.....
CA Kranenburg, Almaty - 2018/07/05 05:03:31.000


Sluit mij van harte aan bij de kritische opmerkingen over de groente en het fruit bij Lidl. Uitgedroogde perssinaasappelen, pruimen die keihart blijven, rotte mandarijen enz enz.
Het lijkt wel of er bij het GFK een mol werkt die de uitslag manipuleert of dat er slechts een pilotwinkel wordt bezocht waar wel goede producten in de schappen liggen.
Hans Pouw, Houten - 2017/11/08 15:45:09.000


Totaal niet mee eens, hier in eindhoven zijn zowel de Lidl als de Jan Linders de slechtste supermarkten die ik ben tegen gekomen. Jan Linders heeft amper wat, vaak lege vakken, slechte kwaliteit groentes en fruit. Ook de Lidl in de Breda is belabberd. Ik vraag me af hoe dit onderzoek is onderbouwd. Voor mij totaal niet geloofwaardig meer.
Kees Hermans, Eindhoven - 2017/11/08 16:04:02.000


Ik begrijp niet waar dit predikaat vandaan komt. Ik grijp altijd mis (zoals rucola sla) of er ligt wekenlang dezelfde witlof te stinken, bruine prei, slappe komkommers, veel te rijpe tomaten, champignons met open hoedjes, enz. enz, De groenten zijn misschien goed als deze net binnenkomen, maar het ligt er veel te lang. Net zoals bij andere supermarkten. Er wordt teveel tegelijk ingekocht en niet regelmatig vers. Lidl en andere supermarkten slaan volledig de plank mis, want ik laat het liggen en raak hoe langer hoe meer geergerd, omdat ik meedere keren naar de winkel terugmoet om vers te vinden. Ik heb het ermee gehad en ga naar de markt, want dit kost mij teveel tijd.
Jolanda, Rotterdam - 2018/06/01 22:12:23.000


Hier in sneek is het slecht rotte plekken en word mee om ge smeten is niet vers en erg vochtig
Koen, Sneek - 2018/01/09 20:58:11.000


Snap helemaal niets van deze waardering. In Enschede Stokhorst is de groenteafdeling van Lidl beslist geen prijs waard. Herhaaldelijk moeten zoeken naar niet alreeds rot fruit.Een paar maal andere Lidl filialen bezocht maar herken geen enkel filiaal in deze waarderingscategorie mbt. bovenstaande toekenning. Slechte en fantasieloze presentatie, kwaliteit hopeloos slecht en de versheid ligt in een ver verleden. Volgens mij moet Lidl zelf ook nogal verbaasd zijn over hun prijs winnende kwaliteiten.
B.Mansveld, Enschede - 2017/09/28 13:41:20.000


Ontzettend veel nare ervaringen( je zou zeggen dan is het ook je eigen schuld :) ) bij de Lidl in Woerden qua groente en fruit.
Echt heel rottig...voor de klant.
M Sofronis, Kamerik - 2018/05/31 09:56:09.000


Ik kom in veel supermarkten en het meest bij de Lidl.
Zo heeft iedere supermarkt wel wat!
Ik kijk altijd het groente en fruit na ongeacht bij wie ik ben! Toch kom ik met de Lidl het best uit. Kom je te laat in de aanbieding of of laat op de dag dan is de kans groot dat je goed moet zoeken om vers, maar dit geld voor alle supermarkten wel. De prijs maakt mijn keuze en dan wint de Lidl.

Opadoet, Driehuis - 2018/06/24 09:03:54.000


Ik verbaas mij ook elke keer als de Lidl ‘wint’. De groenten vind ik over het algemeen nog wel mooi maar het fruit? De blauwe bessen zijn al zacht bij aankoop, de bananen rijpen als als je erna kijkt en mango’s worden niet rijp. Voor mij is het echt duidelijk dat het betere fruit naar de AH gaat (en de groentenboer)
Sabrina, Utrecht - 2018/02/26 03:33:29.000


Bijzonder dat mensen zo heftig reageren op dit bericht. Misschien zijn ze te verlegen om in de winkel te vragen aan de medewerkers of ze beter kunnen opletten op de groente.
Hier bij de Lidl op Amsterdamse Poort doen ze altijd hun best.
Overal is wel wat op te vinden maar algemeen is de kwaliteit er goed.
Mensen, ga niet op internet klagen maar doe je beklag in de winkel bij de winkel verantwoordelijke. Zijn foto hangt in elke Lidl bij de ingang.
Stanley, Amsterdam - 2018/06/25 12:40:03.000


Groente en fruit de beste van Nederland van de LIDL. NOU ECHT NIET !!!!
Verpakte groente en fruit, zit altijd rot tussen. Koop je fruit wat echt niet zo goedkoop is, een dag in huis en begint al te rotten. Bananen groen van buiten verrot van binnen !!! Nee hoor ECHT NIET de beste !!!
wilma, Coevorden - 2018/06/18 16:18:41.000© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven