GPS systeem met ultieme precisie

Telers en loonwerkers zijn continu op zoek naar mogelijkheden om capaciteit, opbrengst, controle en comfort te verhogen. Een eenvoudig te gebruiken GPS systeem met ultieme precisie geeft de chauffeur de mogelijkheid om zich te focussen op de bewerking waar het om gaat. Ag Leader introduceert nu de DualTrac (dubbele ontvanger) en GPS7500 (enkele ontvanger) en brengt daarmee GPS besturing naar het allerhoogste niveau.Beide systemen zijn zogenaamde slimme multi-band ontvangers die ook Galileo en Beidou satellietsignalen ondersteunen. DualTrac en GPS7500 werken in combinatie met de Ag Leader InCommand schermen. De systemen combineren met de SteerCommand stuurautomaat comfort met de hoogst haalbare precisie.

Optimaliseer uw bewerkingen bij ultra lage snelheid vanaf 80 m/uur!
DualTrac is uniek met de dubbele GPS antenne waarmee het systeem altijd de exacte positie, richting en helling van uw voertuig kan bepalen. DualTrac is daardoor het meest precieze systeem bij (wegrijden vanuit) stilstand en ultra lage snelheid. Hierdoor kan de chauffeur zich juist bij het inzetten van werktuig concentreren op het werktuig i.p.v. de besturing van de trekker.

DualTrac is dus ideaal voor het maken van ruggen, planten, zaaien, verzorgen en oogsten van speciale gewassen. In combinatie met SteerCommand krijgt u gegarandeerd de perfecte sporen van begin tot eind van uw percelen.

Voor meer informatie:
Homburg Holland 
9050 AA Stiens
+31 (0)58 257 15 55
info@homburg-holland.com 
www.agleader-holland.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven