Handelsmissie Bio food Zuid-Duitsland

Zuid-Duitsland is een markt met kansen. Rond 33% van de Duitse bevolking woont in Zuid-Duitsland met behoefte aan kwalitatieve, duurzame en hoogwaardige producten. Op 4 en 5 juni 2019 organiseerde PSPS i.s.m. het Consulaat-Generaal van Nederland in München, een fact finding missie naar Zuid-Duitsland. Het ging hier om een ondernemersmissie van 2 dagen voor Nederlandse producenten van biologisch en duurzaam voedsel.

Hans Apontoweil, eigenaar Fris Gedroogd Fruit, op LinkedIn over de handelsmissie: "Op handelsmissie geweest met Lilifruit in München met 11 andere NL leveranciers van bioproducten. Goede gesprekken gehad met inkopers van bio groothandels en bio winkels bezocht. Bij REWE Premium supermarkt ligt ook een ongelooflijk bio assortiment."

Hans Apontoweil toont wat van zijn producten. En links achter hem (in het blauw) maakt Johan Groen van Nautilus Organic een foto. Tot het gezelschap behoorde ook Ruud van Tol van Mattisson Healthcare. Johan: "Het was een erg leuke handelsmissie. Alle omstandigheden waren goed, zowel op organisatorisch vlak als qua sfeer en het weer."

Anne Kuperus, eigenaar bij Kuperus Foods, op LinkedIn over de handelsmissie: "Op handelsmissie in München om biologische supermarkten en groothandelsbedrijven te bezoeken. Leuke contacten gelegd om onze zwarte knoflook ook in Duitsland aan de man te kunnen brengen."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.