Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: "Knoflookprijs blijft stijgen"

De markt voor Chinese knoflook is dit jaar totaal anders dan voorgaande jaren. Na het Chinese Nieuwjaar verwachtte iedereen dat de knoflookprijzen zouden dalen maar het tegenovergestelde gebeurde. Sindsdien zijn de prijzen niet gedaald maar gestegen, legt Ross van Rizhao Lvtuo Food uit. "Momenteel zijn de prijzen erg hoog. Ondanks dat we geen verse maar bewerkte knoflook verkopen, zoals knoflookteentjes, gehakte knoflook en pureeblokken, zijn de prijzen gestegen. Nu de nieuwe knoflookoogst op de markt  komt, verwacht ik dat de prijzen de komende maanden wat zullen dalen. Zodra de aanvoer groeit, zal het hoge prijsniveau niet aanhouden."



“We telen onze knoflook in Lanling in Shandong. Na de oogst gebruiken we machines om de knoflook tot verschillende producten te verwerken, zoals knoflookteentjes, gehakte knoflook en pureeblokken. Ieder product heeft zijn eigen productieproces en zodra de knoflookproducten gereed zijn, worden ze in de koelopslag bij -18 graden Celsius bewaard. Alleen bij deze lage temperatuur kunnen we garanderen dat onze producten vers blijven en twee jaar lang houdbaar zijn. Voor de export van onze producten naar overzeese markten maken we vooral gebruik van zeevracht, waarbij we de bewerkte knoflook in koelcontainers vervoeren."

“We zetten onze bewerkte knoflookproducten vooral in het buitenland af. In Europa zijn onze knoflookteentjes en pureeblokken erg populair. Ondanks de hoge prijzen van dit jaar is er nog altijd vraag vanuit Europa. Hoewel de vraag aanhoudt, merken we wel dat men kleinere orders plaatst ter compensatie van de hoge prijzen. In juni is onze nieuwe aanvoer op de markt gekomen en we nemen al nieuwe bestellingen in behandeling voor onze diepgevroren knoflook. Belangstellenden kunnen contact opnemen met onderstaand telefoonnummer."

Xu Chuangang
Rizhao Lvtuo Food Co., Ltd.
E-mail:  18613627219@vip.163.com  
Tel. (WeChat ID): +86 186 1362 7219

Publicatiedatum: