Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zaaiuiendemo’s Drenthe en Limburg

In de zomermaanden is het verkoopteam van De Groot en Slot te vinden op demovelden en bijeenkomsten. Deze worden vaak georganiseerd in samenwerking met één van de dealers. Een kort verslag van twee rassendemo´s en een uitnodiging voor een rassendemo in Nieuw-Vennep.

Rassendemo in Drenthe
Op donderdag 1 augustus werd een succesvolle rassendemo op het Drentse zand gehouden. Veel telers hebben de twee demovelden bezocht en bekeken. Op het ene demoveld waren de rode rassen Red Tide, Red Ray en Red Baron te zien. De groei moest nog wat verder doorzetten, maar er was al goed verschil in vroegheid te zien. Op het andere demoveld stonden de gele rassen met o.a. het ras Hyroad. Dit ras staat al op veel verschillende plekken in Drenthe en ziet er veelbelovend uit! In de schuur bij Mts. Speelman was de zaaimachine te bekijken (van de firma Kramer) en was er voor iedereen nog een hapje en een drankje.

Zaaiuiendemo in Limburg
Woensdag 14 augustus heeft De Groot en Slot samen met dealer Agro-Sud uit Riemst (BE) een geslaagde demoveld bijeenkomst georganiseerd. Het demoveld op een perceel van Mts. Roost uit Hunsel lag er prima bij en de verschillen in bijvoorbeeld de vroegheid waren erg goed te zien.

Er was veel belangstelling tijdens de ronde over het demoveld. Er werd uitleg gegeven over de rassen. Onder het genot van een broodje worst en een drankje kon men bijpraten over de uienteelt.

Gele zaaiuien assortiment in Nieuw-Vennep
Donderdag 22 augustus a.s. organiseert De Groot en Slot een rassendemo in de Haarlemmermeer. Net als voorgaande jaren wordt deze demo weer samen met loonbedrijf Groenewoud gehouden. Het demoveld bij de familie Nieuwenhuis vindt u op dezelfde locatie als vorig jaar. 

Wij nodigen u van harte uit op het demoveld om onze gele zaaiuienrassen te komen bekijken. Tijdens uw bezoek staat de koffie met wat lekkers voor u klaar.

Klik hier voor de uitnodiging.

Datum: donderdag 22 augustus 2019
Tijd: vanaf 8:00 uur tot 10:00 uur
Locatie: Middelweg 35-111, Nieuw-Vennep

De auto’s kunnen geparkeerd worden op het kavelpad.

Voor meer informatie
De Groot en Slot
Postbus 28
1720 AA Broek op Langedijk
T 0226 33 12 00
info@degrootenslot.nl 
www.degrootenslot.nl 

Publicatiedatum: