Amerikaanse Sunions-telers kondigen record seizoen 2019/20 aan

Sunions is 's werelds eerste traanloze ui. Ze komt later in de herfst op de markt met een opbrengst die vier keer zoveel hoger ligt dan vorig seizoen, waarmee dit derde seizoen volgens telers tot nu toe het sterkste is. 

Lyndon Johnson van Sunions: "Met het succes van vorig jaar breidden onze telers hun areaal aanzienlijk uit. Nu zijn we met hun steun in staat om Sunions aan meer retailers aan te bieden en we verwachten dat ze in meer dan 10.000 winkels verkrijgbaar zullen zijn. De klantenfeedback is overweldigend. Ze houden niet alleen van hun traanloze eigenschap, maar ook van de zoete smaak van deze ui."

Sunions traanloze uien, een zoet uienras dat in Washington en Nevada geteeld wordt, werd door Nunhems Vegetable Seeds ontwikkeld. Volgens telers is deze zoete ui niet alleen traanloos maar ook knapperig en zoet van smaak. "Sunions zijn uniek doordat ze nog zoeter en traanlozer worden naarmate ze langer opgeslagen zijn. We hebben ze drie keer getest en bieden ze niet aan totdat ze er klaar voor zijn."

Sunions worden op de markt gebracht volgens een marketingplan met geografisch doelgerichte pr, afzetpunt materialen, info over het product, social media content en consumenten reclames en pr campagnes. 

Je kunt meer te weten komen over de Sunions traanloze uien op de PMA’s Fresh Summit in Anaheim, Californië, van 17-19 oktober bij Onions 52 stand #743 en Peri & Sons Farms stand #2442.

Voor meer informatie:
www.iheartsunions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.