Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf meestgestelde vragen over Restrain

Restrain least haar generatorsystemen wereldwijd voor de productie en het behouden van een continu lage concentratie ethyleen gas. Voor aardappelen en uien heeft het bedrijf een residuvrije oplossing als kiemremmer. Restrain heeft de vijf meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

1. Kan ik zonder wachttijd ethyleen behandelde etenswaren consumeren en/of verwerken?
Ja, verse producten die met ethyleen zijn behandeld, kunnen onmiddellijk worden geconsumeerd en/of worden verwerkt. Er is geen wachttijd en verhoogt de flexibiliteit bij het plannen.


2. Is het Restrain-systeem makkelijk in gebruik?
Het succes van Restrain is het eenvoudige en betrouwbare systeem dat in slechts 5 minuten in uw bewaaropslag kan worden geïnstalleerd. Er zijn geen wijzigingen aan de opslag nodig. De '10 stappen Checklist ' video toont het eenvoudige gebruik van het Restrain ethyleen systeem. Sluit de Restrain ethyleen sensor aan op de generator, zet hem aan, stel de begindatum in en klaar!

3. Kan ik Restrain gebruiken in een niet goed (lucht) afgesloten opslag?
Ja, een specifieke lage concentratie wordt gedurende de opslagperiode gehandhaafd. Het dynamische ethyleen gas weegt ongeveer hetzelfde als lucht en verspreidt zich zodoende over al uw aardappelen, zowel in bulk als in houten kratten opslag. We raden aan om luiken, deuren en daken te repareren om overmatig ethanol verbruik te voorkomen.

4. Wordt de bakkwaliteit behouden?
Restrain heeft sinds 2012 meerdere bakkleurtesten uitgevoerd in verschillende landen. Tijdens het nieuwe bewaarseizoen voor aardappelen houden we u op de hoogte met nieuwe bakkleurresultaten voor belangrijke rassen. Laatste bakkleur resultaten


5. Wat zijn de kosten voor Restrain?
Voor de gehele Restrain anti-kiem toepassing liggen de gemiddelde kosten tussen €3,50 en €5,- per ton aardappelen, afhankelijk van de kwaliteit van de opslagisolatie. Dit omvat de Restrain-apparatuur en ethanol. Restrain is het meest betrouwbare en economische alternatief voor CIPC.

Klik hier om op de hoogte gehouden te worden over nieuws van Restrain

Voor meer informatie:
Paul O’Connor
Restrain
Tel: +31-623935714
[email protected]
www.restrain.eu.com 

Publicatiedatum: