Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe samenwerking tussen Beutech en Meeuwse voor levering van Phytobac

De Phytobac kan op een milieuvriendelijke wijze rest- en spoelwater verwerken. Beutech-agro en Meeuwse hebben de handen ineen geslagen om de Phytobac beter te kunnen aanbieden. Hun doel is om meer ondernemers te ondersteunen bij het beschermen van grond- en oppervlaktewater.

"Toen we 12 jaar geleden de Phytobac op de markt brachten, was de vervuiling door resten van gewasbeschermingsmiddelen al een belangrijk thema," vertelt Henk Wierenga, adjunct-directeur van Beutech-Agro. 'En sindsdien is het onderwerp is alleen maar belangrijker geworden. Daarom zijn we blij met de samenwerking met Meeuwse. Zij staan dicht bij de markt en zijn goed in staat om elke Phytobac af te stemmen op de wensen en behoeften van de agrariƫrs. Zo kunnen wij ons richten op waar we goed in zijn: het maken van dit belangrijke product."

De samenwerking betekent concreet dat vanaf 20 maart 2024 advisering, planning, plaatsing en service van de Phytobac verlopen via Meeuwse. Beutech-Agro blijft als fabrikant van de Phytobac een belangrijke rol spelen in de productie.

Voor meer informatie:
Beutech
Oevers 11
8331 VC Steenwijk
Tel: +31 6 1674 2253
info@beutech.nl
www.beutech.nl

Meeuwse
Albert Plesmanweg 6
4462 GC Goes
Tel: +31 113 212620
info@meeuwse.nl
www.meeuwse.n

Publicatiedatum: