Christophe Artero, FDA International:

BGA-sjalot uit Anjou prominent op de beurs"

Ook dit jaar zal de coöperatie FDA International weer aanwezig zijn op Fruit Logistica in Berlijn. Fleuron d'Anjou, die deel uitmaakt van de coöperatie, zal van de gelegenheid gebruikmaken om – in een opnieuw ontworpen en kleurrijke stand – drie grote projecten voor 2020 te presenteren.

“Voor dit nieuwe jaar zijn er drie hoofdprojecten. Allereerst een industrieel bouwproject om ons verpakkingsstation uit te kunnen breiden, dat we van plan zijn dit boekjaar af te ronden. In de tweede plaats een organisch ontwikkelingsproject voor diversificatiedoeleinden. En tenslotte een commercieel project met de coöperatie om ons opnieuw te kunnen concentreren op de ontwikkeling van de Europese markt,” legt Christophe Artero, algemeen directeur van FDA, uit.

FDA International zal op de beurs ook hele assortiment aan producten presenteren. “We zullen er het assortiment groenten van de coöperatie promoten en het assortiment aan fruit voor de handel, zoals appelen afkomstig van Franse boomgaarden, kiwi’s uit Italië en sinaasappelen uit Spanje.

Ten aanzien van het groentenassortiment zijn we van plan de 'leidende' groenten van de coöperatie te promoten: ons assortiment uien (traditionele sjalotten en bepaalde ‘vergeten’ groenten (pastinaak), asperges en veldsla,” legt Christophe uit.

De BGA-sjalot uit Anjou

Vooral de BGA-sjalot uit Anjou zal centraal staan.

De opbrengsten van de witte asperges en veldsla laten een groei met dubbele cijfers zien.

“Asperges en veldsla zijn erg populair bij onze klanten. Daarom maken ze voortaan deel uit van onze vlaggenschipproducten.”

De medewerkers van FDA International zullen te vinden zijn bij stand C13 (hal 22). Daarnaast nodigt het bedrijf klanten en toekomstige klanten uit om de BGA-sjalot uit Anjou te komen ontdekken en een drankje te komen drinken op woensdag 5 februari om 11.30 uur.

Voor meer informatie:
Christophe Artero – Algemeen Directeur
FDA International
29 Av. du Moulin Marcille
49130 Les Ponts-de-Cé, France
Vaste telefoon: +33 2 41 96 66 55
Mobiele telefoon: +33 6 77 39 91 62
http://www.fda-international.com 
Christophe.artero@fda-international.fr 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven