Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bizerba

“De vraag naar checkwegers, metaaldetectoren en procesoptimalisatie is enorm toegenomen”

Terwijl een pandemie de wereld volledig in zijn greep heeft gekregen en er geen dag voorbij gaat zonder dat er een update over maatregelen gedeeld wordt, is Bizerba door de situatie volledig op scherp gezet. Het bedrijf, dat zich sinds 1866 met weegtechniek en snijoplossingen ontwikkeld heeft tot een algehele solution provider voor de voedingsindustrie, staat volledig op scherp en ten dienste van de voedingsmiddelenindustrie.   

“We zijn vaak een wat onzichtbare partij in de voedselketen”, aldus Ton Kommers, Algemeen Directeur Bizerba Nederland B.V. “Maar als onze visie-inspectiesystemen of etiketteeroplossingen in een productielijn niet aanwezig zouden zijn, dan heeft dat een mega-impact op de productkwaliteit en de doorloop van het productieproces.”

Wereldwijd ziet Bizerba naast visie-inspectie een toegenomen vraag naar haar checkwegers, metaaldetectoren en manieren om procesoptimalisatie versneld door te kunnen voeren. “Juist nu de vraag naar voedsel zo enorm is toegenomen, willen bedrijven versneld hun productieproces optimaliseren, in de wetenschap dat de onderdelenvoorziening mogelijk vertraging op kan lopen,” vervolgt Kommers.

Volledig contactloze transacties in de Retail
“De stormloop in supermarkten maakt dat de SuperSmart Scan & Go-oplossingen erg gewild zijn. Om verlies en diefstal tot een minimum te beperken, voorziet SuperSmart Scan & Go middels gecombineerde technieken van gewicht, cameraherkenning aangevuld met artificial intelligence in een waterdichte contactloze self check-out oplossing,” aldus Paul te Velthuis van Bizerba.

“Ook onze EasyOrder-app, al dan niet gekoppeld met een webshop die het voor iedere slager, bakker of groenteman mogelijk maakt het fysieke contact te beperken bij afhandeling van transacties. Tot slot is er een speciale retail task force bezig om de TimedAction-app in aangepaste vorm aan te bieden voor bestaande klanten. De TimedAction geeft een alert aan medewerkers wanneer het tijd wordt de bedieningspanelen van de apparatuur te reinigen, om zo de hygiëne voor de medewerkers te waarborgen. Bizerba zal deze app gedurende 6 maanden gratis ter beschikking stellen.”

Zoals op 18-3-2020 aan alle klanten en middels een persbericht is gemeld, kan men, met in acht nemen van alle maatregelen die het RIVM voorschrijft en die de klanten wensen, gewoon blijven rekenen op Bizerba. Daar waar videogesprekken fysieke netwerkmomenten kunnen vervangen en we remote service kunnen verlenen, doen we dat. Alles wordt vooraf met de klant doorgesproken. Op deze manier is Bizerba voornemens haar dienstverlening, service en rol als adviseur en consultant binnen de voedselketen voort te zetten. In de samenwerking met haar partners neemt Bizerba haar verantwoordelijkheid om de voedselketen draaiende te houden.

Voor meer informatie
Paul te Velthuis
Bizerba Nederland BV
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
T +31 53 4800980
marketing@bizerba.nl   
www.bizerba.com   

Publicatiedatum: