Frans Cool, Cool Paul

“Vraag naar uien en wortelen verdriedubbelde tijdens hamsterperiode”

Tholen – “De vraag naar uien en wortelen is terug is terug naar normaal. Tijdens de hamsterperiode hadden we het ontzettend druk en was alles maal drie, daarna heeft de markt een terugval gekregen en is alles weer vrij normaal”, vertelt Frans Cool van Paul Cool. “De export hebben we tijdens de drukke periode wat afgewenteld, omdat het onzeker hoe de nationale vraag zich ging ontwikkelen. Ondanks dat wij handelen in gezonde producten die iedereen moet blijven eten, kunnen we onze dikke uien en wortelen momenteel niet kwijt. Deze maten zetten we normaal af bij de horeca, maar nu alles dicht kunnen we ze niet meer kwijt. De retailers kopen desondanks wel wat meer in, waardoor we het verlies van de horeca kunnen compenseren.”

De grootste zorg van Frans is echter niet hoe de markt voor wortelen en uien zich gaat ontwikkelen, maar over de maatregelen die genomen worden door de overheid. “Ik snap waarom er maatregelen genomen worden, maar het wordt de mensen lastig gemaakt die nog werken. Anderhalve meter afstand nemen is tijdens normale werkzaamheden niet altijd te doen, maar ook de boetes die ze opleggen aan personeel die carpoolen zijn absurd. Het zou fijn zijn dat ze de mensen die blijven werken op één of andere manier tegemoetkomen, zodat ze gemotiveerd blijven. Zelf nemen we alle maatregelen die nodig zijn om operationeel te blijven en proberen we ons gezond verstand te gebruiken om het virus buiten de deur te houden. We hopen dat het allemaal snel overgaat”, besluit Frans.

Voor meer informatie:
Frans Cool
Paul Cool
Bevrijdingslaan 204
9200 Appels
+32(0)52 2154 46
Frans@coolpaul.be
www.coolpaul.be 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.