Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie Eefting stapt in spuitmachinefabrikant CDH Eefting

"In menig landbouwveld in binnen- en buitenland zie je ze rijden: de gifgroene landbouwspuitmachines van CHD Eefting. Het Ter Apeler bedrijf, gevestigd vlak aan de Duitse grens, werd in 1994 opgericht door Albert en Marie Eefting en hun zoon Derrick. Na ruim 25 jaar staat Albert Eefting, inmiddels 78 jaar, nog steeds aan het roer van het bedrijf. Zijn vrouw Marie heeft een stapje teruggedaan en zoon Derrick is zelf gestart met een onderneming in specialistische technische maatwerkoplossingen", aldus CHD.


Albert en Ingrid Eefting voor een spuitmachine type FG

Vanaf 1 april loopt er in de bedrijfshallen een nieuwe generatie van de familie Eefting rond: dochter Ingrid heeft haar intrede gedaan in het bedrijf. Als manager bedrijfsvoering heeft zij samen met haar vader de leiding. Met de komst van Ingrid is de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd en is CHD Eefting klaar voor de toekomst.

De kracht van maatwerk
Met een team van 35 medewerkers worden in Ter Apel voornamelijk maatwerkoplossingen op het gebied van landbouwspuitmachines ontwikkeld. Hierbij staat de vraag van de klant voorop, er is weinig wat niet mogelijk is. De groene kolossen worden in nauwe samenspraak met de klant van begin tot eind in Ter Apel gemaakt. Van tekenen, lassen, spuiten, monteren, tot testen, bij CHD houden ze alles zo veel mogelijk zelf in de hand. Alleen wat ze echt niet zelf of niet efficiënt genoeg kunnen, besteden ze uit. Ook de service en het leveren van onderdelen doen ze bij CHD Eefting in eigen beheer.

Innovatie voorop
"De veldspuiten van CHD Eefting zitten vol slimme technieken en hebben een hoogwaardige afwerking. Naast kwaliteit staat innovatie hoog in het vaandel. Zo worden de machines steeds groter, speelt precisielandbouw een belangrijke rol en wordt er constant ingespeeld op wijzigende wet- en regelgeving. CHD Eefting is hofleverancier van het Nederlands praktijkonderzoek. Op praktisch alle Nederlands proefvelden wordt gewerkt met een CHD machine", zegt het bedrijf. 

Over Ingrid
De 49-jarige Ingrid heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als interim adviseur in zowel profit- als non-profitorganisaties. Zij zal zich met name gaan richten op marketing, het optimaliseren van de bedrijfsvoering en HRM-zaken. Ingrid is, net als Albert, een netwerker pur sang en heeft veel contacten binnen het bedrijfsleven, de overheid en de politiek.

Voor meer informatie:
Ingrid Eefting
CHD
06-22933474
ingrid@chdeefting.com   

Publicatiedatum: