Eerste traanloze en zoete Sunions deze week in de Amerikaanse winkelschappen

Sunions, de traanloze en zoete ui, komt deze week voor het eerst in de Amerikaanse winkelschappen terecht. Deze revolutionaire uien zijn het resultaat van tientallen jaren van onderzoek en een strak gecontroleerd testprotocol.

"Sunions ondergaat een certificeringsproces dat uniek is voor zijn categorie. Een sensorisch paneel bepaalt de scheepsdatum van Sunions door het volgen van een protocol dat bestaat uit drie afzonderlijke testen voor zowel smaak als traanloosheid," zegt Sunions projectmanager Jeff Boettge. "Het is geen Sunion totdat we zeggen dat dit zo is."

Sunions zijn het resultaat van meer dan drie decennia van onderzoek en ontwikkeling via natuurlijke plantenveredeling. Ze zijn een lange dag zoete uienras die in Californië, Nevada, Utah en Washington wordt geteeld. In tegenstelling tot andere lange dag uien, worden Sunions zoeter met elke toegevoegde dag in de opslag.

"Het is een unieke combinatie van smaakstoffen die bijdragen aan het rijke smaakprofiel van Sunions, dat consequent zoet, mild en knapperig is. Sunions handhaaft een strak gecontroleerde merkbelofte waarin staat dat de ui zowel traanloos als zoet moet worden gecertificeerd voordat hij naar de retailers wordt verzonden," besluit Boettge.

Voor meer informatie:
Shelby Ralston
Sunions
+1 952 221 7554 
shelby@goldensuninsights.com
www.iheartsunions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.