Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dubex introduceert de Spector 2021 Zelfrijder

Dubex heeft in 2020 zijn getrokken modellen een uitgebreide facelift gegeven. "Het moderne uiterlijk is bij de klanten goed ontvangen. In aansluiting daarop brengt Dubex nu een zelfrijder op de markt. Een zelfrijder op maat gesneden voor de akkerbouwer die de nieuwste spuittechniek wil combineren met comfort, tegen een aantrekkelijke prijs", aldus het bedrijf. 

"De nieuwe Spector is in de basis al zeer compleet uitgerust maar heeft veel mogelijkheden om hem aan uw wensen aan te passen. De moderne look, de hoge bodemvrijheid, het laag eigen gewicht, de laatste spuittechnieken en het hoge comfort gaan samen met een prima prijs/kwaliteitsverhouding", zegt Dubex. 

Specificaties:

De Spector heeft een Roll Royce STAGE 5 motor van 228 pk. Hij krijgt of een 3200 liter of 4000 liter mee. De rijmotoren zijn van Sauer/ Danfoss. Bij de standaard wielen 320/85 R 38 heeft de zelfrijder 1.20 m bodemvrijheid en weegt in deze uitvoering 7250 kg. Bij de standaardversie horen Tankcontrole, 2 x 260 liter pompen, een vul en spoelinrichting van RVS en een handenwas tank van 20 liter. Daarnaast kunnen de topeinden standaard links en recht apart uitvouwen. De assen zijn mechanisch verstelbaar van 2 tot 2.50 m en in optie kan dat 3.20 m worden. Ook is hydraulisch verstelbaar leverbaar. Werkbreedtes zijn mogelijk tot 39 meter. Naast de Wave kan er ook Turbulance luchtondersteuning op.

Met Trimble op 2 cm nauwkeurig spuiten
De Trimble GFX 750 is een moderne terminal, die zich als een tablet laat bedienen.

"Het systeem draait op een Android besturingssysteem. Daardoor zijn veel communicatiemethodes zoals bluetooth en wifi eenvoudig beschikbaar. Door te swipen komt u vlot van het ene in het andere scherm. Met teamviewer kan de fabrikant service op afstand verlenen. De verbinding gaat dan via uw telefoon over het mobiele netwerk", zegt het bedrijf. 

"Als optie kunt u zelfs plaats specifiek spuiten met behulp van taakkaarten", aldus Dubex. "De terminal is ook al voorbereid op het spuiten met schakelende spuitdoppen, die individueel in dosering kunnen variƫren. De taakkaarten kunnen via apps vanuit diverse bronnen gevuld worden."

Voor meer informatie: 
Johan Meulenkamp
Dubex Europe
0611790348
[email protected] 

Jan Thijms
06 218 081 57
[email protected] 

Publicatiedatum: