Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arjan Dunnewind, Waterman Onions

"Vervanging uitvoerlijn biedt de kans om optimalisatieslag te maken"

"De invoerinstallaties van de Waterman Onions sorteerlijnen waren aan vervanging toe," zegt Waterman Onions productieleider Arjan Dunnewind. "Een vervanging als deze in het vooruitzicht biedt dat natuurlijk dé kans om weer een optimalisatieslag te maken." Momenteel wordt daar hard aan gewerkt. De aanvoerlijnen van de verschillende sorteerlijnen waren altijd gescheiden van elkaar. Binnenkort zijn ze met elkaar te combineren waardoor er meer ruimte is om vanuit onderlossers te kunnen draaien. "Dit betekent veel wisselruimte voor onze transporteur, dus tijdwinst voor hen én tijdwinst voor ons."

Aanpassing sorteerlijn 3
Arjan vervolgt: "Ook wordt er hard gewerkt om een “bottleneck” te verwijderen uit de invoer van sorteerlijn 3, waardoor de output een flinke sprong gaat maken. Een groepje slimme koppen van het Zuyderzee College is alvast bezig met het doorrekenen van drie scenario’s om te voorspellen wat de output van sorteerlijn 3 met de nieuwe invoer gaat worden. Die drie scenario’s zijn de huidige situatie en twee mogelijke vervolgstappen die we kunnen gaan zetten."

"De aanpassing is goed voor onze transporteur en een aantal lokale machinebouwers, een leerzame case voor een groepje studenten, verbeterde werkomstandigheden voor onze heftruckers én een beter resultaat voor Waterman Onions", aldus Arjan. 

Voor meer informatie:
Waterman Onions
Hannie Schaftweg 12
8304 AR Emmeloord
+31 (0)527 617 496
[email protected]   
www.waterman-onions.nl    

Publicatiedatum: