Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MacLouis uienoogstmachines zelfstandig verder

Landbouwmechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate verkoopt per 1 december 2021 de afdeling MacLouis Machinebouw aan oud medewerker Maurice Vijverberg. Maclouis Machinebouw, bekend van rooiers en loofklappers voor de uienteelt, maakte sinds de overname van Louis Verburg uit Nieuwerkerk deel uit van Gebr. Weststrate. 

Door het afstoten van de productieafdeling wil Gebr. Weststrate zich volledig richten op de verkoop en reparatie van machines voor (land-)bouw, tuin- en park en intern transport.

Maurice heeft bij Gebr. Weststrate de uienoogstmachines in eigen beheer ontworpen en geassembleerd en heeft zodoende alle kennis van de machines van MacLouis. De productie wordt verplaatst naar een pand aan de Techniekweg in Zierikzee, waar 8 januari de officiƫle opening plaats zal vinden.

Gebr. Weststrate blijft dealer van de machines van MacLouis in hun werkgebied. De distributie van de machines in de rest van Nederland vindt plaats door verschillende dealers.

Voor meer informatie:
Maclouis Machinebouw
Techniekweg 24a
4301 RT Zierikzee
06 53 77 18 76
www.maclouis.nl 

Gebr. Weststrate
Zuidweg 13-15
4413 NL Krabbendijke
0113 50 26 10
www.gebrweststrate.nl 

Publicatiedatum: