Eurol introduceert Agri Service Point

Smeermiddelenproducent Eurol introduceert 'Eurol Agri Service Point'. Dit is een laagdrempelige smeermiddelenformule waarbij Eurol universele en dealergebonden landbouwmechanisatiebedrijven commerciële en technische ondersteuning geeft om zo het rendement op smeermiddelen te verhogen.

Marketing Manager Dennis Marsman legt uit waarom Eurol juist nu de formule lanceert: "Landbouwmachines worden technisch complexer en moeten voldoen aan steeds meer eisen. Daarvoor ontwikkelen wij smeermiddelen met nieuwe technologieën, waarbij zowel de smeerprestatie als duurzaamheid centraal staan. Om als landbouwmechanisatiebedrijf bij te blijven is ondersteuning onontbeerlijk. Als ontwikkelaar en fabrikant van smeermiddelen hebben we alles in huis om zowel technische als commerciële ondersteuning te bieden. Wij zorgen dat landbouwmechanisatie-bedrijven beter in staat zijn hun klanten te helpen, zowel in de werkplaats als in de winkel. Het gevolg is dat het rendement op smeermiddelen toeneemt. Dat is een win-win situatie."

Eurol Agri Service Point biedt verschillende vormen van ondersteuning zoals sales- en marketingsupport, training, kennisdeling, assortimentsadvies, werkplaatsmaterialen, winkelinrichting en promotionele middelen. "We richten ons specifiek op ondersteuning op het gebied van smeermiddelen, want daar ligt onze expertise. We zijn een deelformule en daarmee is Eurol Agri Service Point prima te combineren met andere agri-concepten en dealerformules", besluit Dennis.

Voor meer informatie:
Eurol
Energiestraat 12
7442 DA Nijverdal
+31 548 615 165
info@eurol.com 
www.eurol.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven