Ook hoofdprijzen voor AH (2x) en Nettorama

Industributie: Hessing Supervers prolongeert titel beste Private Label leverancier

Hessing Supervers is wederom uitgeroepen tot winnaar van de Industributie-trofee 2022 in de categorie Private Label. Naast deze prijs nam Hessing ook de Industributie-trofee 2022 in de categorie Private Label - Vers in ontvangst. Albert Heijn werd overall winnaar van de serviceformules en van de onlineretailers. Nettorama werd tot beste discountformule uitgeroepen.

Kersverse commercieel directeur Michiel van ’t Hek (r.) en commercieel manager Koen van Bruggen (l.) ontvangen de Industributie-trofee 2022 uit handen van Diana Matroos voor zowel de categorie Private Label - Vers als de overall prijs voor de categorie Private Label

Hessing levert wekelijks 7,5 miljoen eenheden vers gesneden groenten en fruit en verspakketten aan supermarkten en restaurants. Het leveren van verse groenten en fruit is elke dag weer een uitdaging. Michiel van ‘t Hek, commercieel directeur bij Hessing Supervers sinds begin april, is blij met de gewonnen prijs: “Ik val zo wel met mijn neus in de boter! In mijn eerste week hier viel me gelijk op dat het op tijd leveren van onze vers gesneden producten aan onze klanten elke dag opnieuw een hele uitdaging is. Ik vind het mooi om te zien dat klanten de inspanningen die we doen ook waarderen. Vorig jaar is ons assortiment uitgebreid met verspakketten. Hiervoor hebben we een speciale productielocatie in Zwaagdijk ingericht. Ook die productie is inmiddels goed op stoom. Zo zetten we continu nieuwe innovatieve stappen samen met onze klanten. Deze prijs stimuleert ons om hiermee door te gaan en onszelf continu verder te blijven ontwikkelen en verbeteren.”

Hessing met nieuwe productielocatie klaar voor de toekomst
Familiebedrijf Hessing, gevestigd in Zwaagdijk, wast, snijdt en verpakt al meer dan vijftig jaar groenten en fruit. Met ruim 2.000 medewerkers levert het bedrijf elke week miljoenen zakjes vers gesneden groenten en fruit aan supermarkten en fastfoodketens. Hessing ziet dat, met de groeiende aandacht voor gezonde voeding, de vraag naar groenten en fruit in de komende jaren verder toeneemt. In 2021 is Hessing gestart met het bouwen van een nieuwe productielocatie in Venlo. Daarmee zet Hessing een belangrijke strategische stap om de continuïteit en groei te kunnen garanderen en voortzetten in 2022 en de jaren erna. In 2023 rollen in Venlo de eerste zakjes vers gesneden groenten van de band.

De Industributie-trofee is een initiatief van vaktijdschrift Foodmagazine en wordt jaarlijks uitgereikt op basis van het Industributie-onderzoek. Voor het onderzoek, uitgevoerd door EFMI, wordt aan de handel en industrie gevraagd elkaar door middel van een aantal vastgestelde criteria over en weer te beoordelen. De retailorganisaties en leveranciers die gemiddeld het best worden beoordeeld, winnen de Industributie-trofee. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven