Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wereldpremières tijdens Grimme Farm Days in Oldenburg

Van 21 t/m 24 juni 2022 vonden op de Grimme Hof in Cappeln bij Oldenburg de eerste GRIMME Farm Days plaats. Op een groot terrein werden meer dan 70 machines uit de groente-, aardappel- en bietentechniek getoond.

Tijdens de gemodereerde show van innovaties werden twee wereldpremières gepresenteerd, de PRIOS 440 vierrijige bekerpootmachine en de SELECT 200 tweerijige wagenrooier. Dankzij de actieve ondersteuning van de firma Fendt, die de tractoren leverde, en de nabijgelegen firma “Mählmann Gemüsebau” konden de omvangrijke logistieke uitdagingen het hoofd worden geboden. Ondanks de wereldwijd gespannen situatie waren zowel de stemming als de bereidheid tot investeren bij de bezoekers hoog.


De nieuwe vierrijige pootmachine PRIOS 440 stond in de belangstelling bij vele bezoekers. (Foto: Gerald Lampe)

Franz Grimme onderstreept: "We stelden ons het doel van 2.000 gasten en het werden er meteen meer dan 2.700. De respons is uitstekend en we zijn blij dat we naast de GRIMME Technica in Damme met de GRIMME Farm Days in Cappeln nog een succesvolle formule voor onze klanten hebben kunnen ontwikkelen."

Voor meer informatie:
Jürgen Feld
Grimme
Telefoon +49 5491 666-2616
Mobile +49 170 7646077
j.feld@grimme.de 

Publicatiedatum: