Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Toch stoppen Eddy en Marry Polak met hun AGF-winkel

"Er is zeker geld te verdienen"

Tholen - De zaken lopen heel goed, maar na 50 jaar achter de toonbank vinden Eddy en Marry Polak het genoeg geweest. Eddy werkt al in de AGF sinds zijn 15e. Vorig jaar maart al besloten ze om bij het 50-jarig jubileum daarvan te stoppen. In hun Haagse AGF-winkel draaien ze al langere tijd met te weinig personeel. "De dagen worden steeds langer en wij worden een dagje ouder", vertelt Eddy. "Op personeelsadvertenties komt geen enkele reactie."

De winkel draait heel goed. Eddy en Marry Polak Groenten en Fruit is een begrip en kent een grote vaste klantenkring. "Sommige staan te huilen in de winkel", vertelt Eddy. Ze hebben ook hard gezocht naar een opvolger, maar die was niet te vinden. "Ik heb het overal rondgebazuind, op de veiling, bij de groothandels, op het Forepark, maar ik kreeg geen enkele reactie", vertelt Eddy. "Heel zonde, want er valt zeker geld te verdienen."

Eddy en Marry zoeken nu in bredere kringen naar een overnamekandidaat voor de winkel. Ze gaan er nog drie mooie maanden van maken, maar eind maart sluiten ze de deuren en gaan ze genieten van hun rust.  

Klik hier voor een artikel over het 30-jarig bestaan van Eddy en Marry Polak Groenten en Fruit uit 2018

Voor meer informatie
Eddy en Marry Polak Groenten en Fruit
Escamplaan 291
2547 EA  Den Haag
T: +31 (0)70 323 2796
[email protected] 
www.polakgroentenenfruit.com