Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vidalia-uienteler investeert in technische vooruitgang met verbeterde apparatuur

Vidalia-uienteler G&R Farms heeft een nieuwe, hoogtechnologische sorteer- en verpakkingslijn gemoderniseerd en geïnstalleerd. Aan dit omvangrijke project wordt al acht jaar gewerkt en naar verwachting zal het in maart 2023 volledig operationeel zijn.

Aan de upgrade voor G&R wordt al acht jaar gewerkt en deze zal naar verwachting in maart 2023 operationeel zijn

De nieuwe sorteerapparatuur is nauwkeuriger, waardoor de verpakkingsefficiëntie en de productkwaliteit worden gemaximaliseerd met een snelheid die bijna 80% hoger ligt dan bij de bestaande apparatuur. Het optimaliseert de nauwkeurigheid van de sortering en zorgt voor een delicate bewerking, waardoor de ui minder mechanische schade oploopt. Dankzij de nauwkeurigheid van de sorteermachine is er ook meer uniformiteit in de verpakkingsgrootte, zodat het bedrijf de exacte specificaties van de klant kan verzenden.

"Door de jaren heen hebben we gezien dat de uiensector verliezen leed door inconsistente grootte en kwaliteitsproblemen die niet werden opgemerkt op de sorteer- en verpakkingslijnen. Onze nieuwe lijn daagt bijna elk obstakel uit met een grotere nauwkeurigheid en hogere snelheid bij het verpakken. Dankzij deze zekerheid kunnen we bestellingen op verzoek verwerken, zodat we verse, betrouwbare producten kunnen leveren," zegt Fabian Murillo, manager verzending/inventariscontrole.

Nu de inflatie nog steeds actueel en top-of-mind is voor iedereen in de toeleveringsketen, zullen de nieuwe verbeteringen het mogelijk maken om concurrerende prijzen te blijven hanteren dankzij de extra efficiëntie en nauwkeurigheid van de sorteermachine.

"Terwijl we 2022 afsloten met een recordverkoop, blijven we ons positioneren voor succes in 2023 door het beste in service en innovatie aan onze klanten te bieden," zei Blake Dasher, CEO van G&R Farms. "Dit is geen tijd om te rusten en we hebben onze ogen al gericht op onze volgende grote vooruitgang. Bij G&R zijn we altijd op zoek naar manieren om verder te gaan en onze processen en technologie te verbeteren."

Voor meer informatie:
Melinda Goodman
G&R Farms
+1 414 469 5524
[email protected]     
www.grfarmsonions.com 

Publicatiedatum: