Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Onze PE raschel zakken op rol en PP leno beugelzakken zijn ideaal voor automatische verpakkingslijnen"

"Het is onze missie om telers te helpen kosten te besparen en de werkefficiëntie in de pakstations te verbeteren. Onze verpakkings-oplossingen beschermen de producten en verlengen de houdbaarheid ervan. Onze PE raschel zakken op rol en PP Leno beugelzakken zijn ideaal voor automatische verpakkingslijnen", zegt Tina Mao van het Chinese Ningbo Yongfeng Packaging (Yepp).

"Telers kunnen profiteren van onze gespecialiseerde duurzame verpakkingen om de kwaliteit en de voedingswaarde van de producten te helpen behouden tijdens langdurige opslag en langeafstands-vervoer. We zijn gespecialiseerd in automatische verpakkingslijnen. We produceren plastic en stoffen netzakken voor voedingsproducten. Onze producten kunnen worden gebruikt voor groenten, fruit, zeevruchten, brandhout en andere agrarische toepassingen. We gebruiken nieuwe grondstoffen, waaronder PP en PE en gerecyclede PP en PE, geschikt voor voeding", vervolgt Tina.

De twee belangrijkste trends waar de verpakkingsindustrie zich op richt, zijn het verlagen van het verpakkingsgewicht en de aanpassing aan automatische verpakkingsmachines. Recyclebare en composteerbare verpakkingen worden ook steeds populairder met de groei van de circulaire economie. Veel landen voeren ook beleid in om af te stappen van plastic producten voor eenmalig gebruik.

"Onze doorlopende zakken op rol zijn handig en efficiënt voor onze klanten, omdat ze kunnen werken op standaard vulapparatuur voor polyzakken. Een horizontale band wikkelt zich om het midden van de zak. Deze band biedt voldoende ruimte voor branding, afbeeldingen en productinformatie en kan bedrukt worden volgens wens van de klant in 6 multi-kleuren. De zakken worden gevormd en gescheiden met behulp van een verticaal verwarmingselement in het gebreide deel van de zakken, dat ervoor zorgt dat de zakken sterke randen hebben. Het product stroomt door de vaste vulopeningen in de zak die op een steunband wordt gedragen. De zak wordt vervolgens getransporteerd naar een industriële naaimachine die zorgt voor een gestikte sluiting. Vervolgens wordt aan het einde van de lijn een tweede heatseal aangebracht om de zak definitief te scheiden van het rolmateriaal", legt Tina het productie- en verpakkingsproces uit.

Grote voordelen van dit verpakkingssysteem zijn besparing op arbeidskosten en verbetering van de verpakkingsefficiëntie. "Onze combinatie zorgt voor automatische controle van de aanvoer. Dit bespaart op hoge arbeidskosten, zoals voor handmatig wegen en labelen. Daarnaast is de verspilling van automatische verpakkingslijnen tot 1,5 keer lager dan van handmatige verpakkingslijnen", vertelt Tina.

De polyzakken van Yepp kunnen gebruikt worden op alle volautomatische zakkenvulmachines. Het bedrijf kan voor elke klant op maat gemaakte oplossingen bieden door de maat, labeling en kleuren van het gaas aan te passen.

"Ons bedrijf richt zich momenteel op markten met moderne landbouwfaciliteiten, waaronder gestandaardiseerde, grootschalige automatische verpakkings-installaties. Onze raschel netzakken, leno netzakken en schaduwnetten kunnen wereldwijd op grote schaal worden gebruikt voor tuinbouwtoepassingen. Momenteel zijn we actief in de EU, Rusland en op de Noord-Amerikaanse markt. Onze producten worden al meer dan tien jaar gebruikt op de Manter SemiPack Bagger- en ERC Packaging-apparatuur", besluit Tina.

Ningbo Yongfeng Packaging bestaat al vijfendertig jaar. Het bedrijf heeft fabrieken in Ningbo, het westen van China en in Vietnam. Het is gespecialiseerd in leno netzakken, raschel netzakken, geweven zakken en schaduwnetten.

Ningbo Yongfeng Packaging zal aanwezig zijn op Fruit Logistica: hal 26, stand C-21.

Voor meer informatie:
Tina Mao
Ningbo Yongfeng Packaging Co.Ltd
Tel: +86-574-83069286 (China)
[email protected]
www.yepp.cn

Publicatiedatum: