Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Brans, Koninklijke NNZ:

"Jutezakken niet alleen milieuvriendelijk alternatief, maar ook zeer veelzijdig"

"In de wereld van verpakkingen zijn innovatie en duurzaamheid cruciale thema's", vertelt Richard Brans, Manager Transport Verpakkingen bij Koninklijke NNZ en specialist op het gebied van juteverpakkingen. "Bij NNZ zetten we vol in op de kracht van natuurlijke materialen, met een bijzondere focus op jutezakken. Deze bieden niet alleen een milieuvriendelijk alternatief, maar blinken ook uit in veelzijdigheid. En niet te vergeten, ze zijn 100% composteerbaar, wat onze inzet voor duurzaamheid benadrukt."

De veelzijdigheid van jutezakken
"Jutezakken kennen een breed spectrum aan toepassingen", vervolgt Brans. "Van het verpakken van agrarische producten zoals aardappelen en uien, maar ook bijvoorbeeld mosselen tot aan diverse industriƫle toepassingen; ze bieden een stevige en ademende en vocht absorberende oplossing die essentieel is voor het behoud van productkwaliteit. Hun natuurlijke uitstraling voegt daar een extra dimensie aan toe. Bovendien, door volledig composteerbaar te zijn, bieden ze een duurzaam einde van de levenscyclus."

Richard benadrukt ook de diepe wortels die NNZ heeft met jute: "Vanaf onze oprichting hebben we ons gespecialiseerd in jute, een van de eerste materialen waar we mee werkten. Door de jaren heen hebben we onze expertise voortdurend uitgebouwd, wat ons een erkende speler in de markt maakt. Dit stelt ons in staat om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook deskundig advies over de beste toepassing van jute voor uw verpakkingseisen." Om een indruk te geven van de omvang: "Alleen al in de Benelux passeren jaarlijks ruim 15 miljoen jutezakken de magazijnen van NNZ."

Direct uit voorraad leverbaar
"In de huidige snel veranderende wereld is tijd een cruciale factor", benadrukt Brans. "Een van onze grootste voordelen is dan ook de mogelijkheid om direct uit voorraad te leveren. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten, zodat hun productieproces soepel blijft lopen."

Maatwerk met eigen drukkerij
"NNZ gaat een stap verder in klantenservice door maatwerk te bieden", legt Richard uit. "In onze eigen drukkerij kunnen we jutezakken tot vier kleuren bedrukken, bijvoorbeeld met klantlogo's of andere ontwerpen. Dit transformeert elke jutezak tot een krachtige marketingtool die aanzienlijk bijdraagt aan de merkherkenning van onze klant."

"De toekomst van verpakkingen vereist een evenwicht tussen functionaliteit en duurzaamheid", concludeert Richard Brans. "Onze jutezakken, die 100% composteerbaar zijn, belichamen deze filosofie perfect. Met mogelijkheden voor maatwerk, directe leverbaarheid uit voorraad, en een rijke historie in het gebruik van jute, biedt NNZ-verpakkingsopties die niet alleen praktisch zijn maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld."

Voor meer informatie:
Richard Brans
Koninklijke NNZ
+03150 520 7800
info@nnz.nl
www.nnz.nl

Publicatiedatum: