De uitlevering van uienzaad bij De Groot en Slot is begonnen

Deze week is de uitlevering van het uienzaad bij De Groot en Slot begonnen. En dat betekent hoogseizoen in het depot van waaruit alle dozen verzonden worden. In het depot worden alle bestellingen van dealers bij elkaar gezocht en klaargezet voor verzending. Ook de primed stickers en de Grow Hy, Know wHy actiekaart worden ter plekke op de dozen geplakt. 

Nieuw dit jaar bij De Groot en Slot is de Grow Hy, Know wHy actie. "Waarschijnlijk kent men deze als de Grow Hy, Go Hy actie. Iedere teler maakt nog steeds kans op een unieke beleving maar dit jaar kan men met behulp van deze actie meer uit de teelt halen."

Men kan namelijk kans maken op een gratis bodemanalyse voor het perceel dat in 2024 wordt ingezaaid. Naast de bodemanalyse worden de winnaars uitgenodigd voor een geheel verzorgde 'uien-verdiepingsdag'. Hierbij komen diverse sprekers over actuele onderwerpen aan het woord en gaan we dieper in op de uitslagen van de bodemanalyse. 

Bron: De Groot en Slot


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.