Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holaras versterkt dealernetwerk in de UK

AgVantage UK Ltd, een dealer van Dewulf, Dezeure en Dammann landbouwmachines, gaat de partnerschap met Holaras aan. Het AgVantage team is ervan overtuigd dat de samenwerking hen zal helpen om zich met de Holaras uienoogst en -verwerkingmachines verder te specialiseren in de uiengewassensector. Naast de Dezeure mengmest machines die ook door AgVantage worden aangeboden, vult AgVantage hun assortiment aan met Holaras machines voor de kuilvoer- en biogasindustrie.

Andy Carse, oprichter en algemeen directeur van AgVantage is enthousiast over de samenwerking met Holaras. "Holaras machines zijn van een uitzonderlijke bouwkwaliteit en ontwerp. AgVantage wil klanten in het Verenigd Koninkrijk voorzien van gespecialiseerde, hoogwaardige machines en Hoopman Machines maakt machines die aan dezelfde beschrijving voldoen. Na een bezoek aan Hoopman Machines in Aalten (Nederland) werd ik mij snel bewust van de voordelen die Holaras machines kunnen bieden aan landbouwers in het hele land."

Maarten Leune, commercieel manager van Hoopman Machines, toonde zich ook enthousiast over de samenwerking met AgVantage UK. "We waren op zoek naar een dynamische en gespecialiseerde dealer om onze producten in het Verenigd Koninkrijk te importeren. Wij wilden voor onze nicheproducten een dealer aanstellen die ook het unieke karakter van het merk kan uitdragen. We vinden dat AgVantage in staat is om klanten het volledige pakket te bieden, zowel tijdens als na de verkoop. Na het bespreken van de toekomstperspectieven met Andy en zijn team was het duidelijk dat we het eens waren over wat onze bedrijven samen de Britse landbouwers kunnen bieden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Publicatiedatum: