Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overvloed aan uien in Texas en Mexico

De uienvoorraden uit zowel Mexico als Texas lijken dit voorjaar ruim te zijn. "Het groeiseizoen is vrij droog geweest, waardoor we de vochtigheidsgraad onder controle konden houden", zegt Matthew Gideon, commodity manager voor Keystone Fruit Marketing, een divisie van Progressive Produce. "Tot nu toe lijkt de maat van de uien normaal en de kwaliteit is erg goed. We vinden de huidige oogst op het veld bemoedigend en kijken uit naar uien van hoge kwaliteit gedurende het hele voorjaarsseizoen."

Nadat het seizoen op tijd was begonnen, komen de uien uit Mexico nu al meer dan een maand binnen en de aanvoer zou tot april moeten duren. De aanvoer van Texaanse uien zou tot mei moeten aanhouden.

Stabiele handel
De vraag naar uien uit beide regio's is tot nu toe stabiel. "De prijzen zijn dit jaar lager dan vorig jaar," zegt Gideon. "Maar elk jaar is anders, dus dat is te verwachten. We kunnen alleen de kwaliteit en de planning van onze uien controleren en ervoor zorgen dat onze klanten elke dag uien van hoge kwaliteit krijgen."

Voor de komende weken verwacht Gideon dat vraag en aanbod voor Keystone Fruit stabiel blijven en ziet hij geen gaten in de toekomst. Hij voegt er ook aan toe dat het bedrijf zijn aanbod uit de regio blijft uitbreiden.

Voor meer informatie:
M. Andrea Scroggs
Keystone Fruit Marketing
Tel: +1 717 597 2112
[email protected]   
www.keystonefruit.com

Publicatiedatum: