ZIBO schoffelmachines nu ook leverbaar met camera gestuurde SideShift

Mechanische onkruidbestrijding maakt onlosmakelijk onderdeel uit van het gereedschapspalet van de moderne akkerbouwer en loonwerker. Een aflopend gewasbeschermingsmiddelenpakket en beperkt beschikbare arbeidskrachten enerzijds en de inzet van smart farming technieken anderzijds geven mechanische onkruidbestrijding een boost. 

Zinger Mechanisatie, Wifo en Doorgrond ontwikkelde samen de Smart SideShift met camerabesturing voor de ZIBO schoffelmachines. "De Smart SideShift resulteert in meerdere voordelen voor de teler: gebruiksgemak, tijdwinst, minder verlies aan product en derhalve een hoger rendement.  De ZIBO Smart Sideshift is zowel voor als achterop de trekker te gebruiken en kan worden voorzien van steunwielen voor extra stabiliteit. Dankzij de camerabesturing kan de schoffelmachine een slag van maximaal 30 centimeter maken. Daarmee wordt feilloos en accuraat geanticipeerd op iedere variatie in de rijcultuur."

ZIBO Smart SideShift kan op alle ZIBO schoffelmachines worden toegepast (werkbreedtes: 3, 6 of 9 meter). Aanpassingen op de uitvoering zijn op aanvraag leverbaar.

‘Smart’ schoffelmachines zijn verkrijgbaar bij Doorgrond en ZIBO, waarbij de specialisten van Doorgrond voor de technische ondersteuning zorgdragen.

Voor meer informatie:
Zinger Mechanisatie
+31 (0)599 23 44 18  
info@zibo.nl 
www.zibo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.