Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robert de Groot, Jac van den Oord Potatoes:

"Asperge Lover Potatoes zijn een echte voorjaarsklassieker"

Tholen - Nu Pinksteren weer aanstaande is, is het bij Jac van den Oord Potatoes weer tijd om haar voorjaarsklassieker extra onder de aandacht te brengen: Asperge Lover Potatoes. "Onze Asperge-aardappelen zijn ieder jaar weer een mooie toevoeging aan het assortiment als de asperges uit de grond komen", vertelt Robert de Groot. "En de ervaring leert dat wanneer asperges op het verkooppunt samen met asperge-aardappelen worden gepresenteerd, dat de verkopen verrassend hoog zijn. Dan bied je de consument namelijk een pasklaar maaltijd-idee."

"De Asperge Lover Potatoes zijn perfect voor bij de asperges. We hebben hiervoor een klein, vastkokend aardappeltje geselecteerd met een fraaie blankschillige huid. Geschikt om te koken, bakken of in de oven te bereiden en ideaal voor bereiding in de schil", vertelt Robert. De Asperge Lover Potatoes zijn zowel beschikbaar in de Nederlandse, Engelse, Duitse als Franse verpakking.

Voor meer informatie:
Robert de Groot
Jac van den Oord Potatoes
Tel: +31 (0)73 599 9191
[email protected]  
www.jacvandenoord.nl 

Publicatiedatum: