Tolsma Grisnich plaatst aardappelontvangstlijn bij Australische aardappelverwerker

Een aardappelverwerker in Australië was toe aan het vervangen van de aardappelontvangstlijn van hun fabriek. Deze heeft het Nederlandse Tolsma-Grisnich geplaatst. Met deze ontvangstlijn kunnen de met vrachtauto’s aangevoerde aardappelen gebufferd, gereinigd en bemonsterd worden in hoge capaciteit, zo melden ze.

"De installatie bestaat uit twee stortbunkers met elk een capaciteit van 50 ton per uur. Vrachtauto’s met kiptrailers kunnen hier productvriendelijk aardappels in storten die vervolgens over de ontgrondingsunit gevoerd worden. Daarna gaan de aardappelen via een monstername apparaat naar een transportband die de aardappels opvoert naar het bunkerblok. De 6 bunkers met een totaalcapaciteit van 300 ton worden via rijbanden gevuld. Tenslotte zijn er transportbanden geleverd die de aardappels uit de bunkers aanvoeren naar de wasinstallaties."

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
+31 (0)527 63 64 65
info@tolsma.com       
www.tolsmagrisnich.com       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.