Adriaan van Belzen, Daily Onions:

"Zijn we allemaal bij de beer genomen dit seizoen?!"

Tholen – "Terugkijkend op afgelopen seizoen zouden de uien al acht weken niet meer beschikbaar zijn geweest. Maar we handelen nog dagelijks in oude oogst uien uit Nederland", constateert Adriaan van Belzen van Daily Onions. "Of het jaar echt goed of slecht is, zal afhangen of je naar de betaalde omzet of behaalde omzet kijkt. Zo kunnen we nog wat meer waarheden als een koe opsommen, maar wat er in uienland dagelijks wordt verkondigd en wat er in werkelijkheid gebeurt, dat kan redelijk verschillen."


Het Daily Onions-team met links Adriaan van Belzen

"De KCB exportcijfers zouden moeten kloppen - zegt men - en zolang niemand het tegendeel bewijst, nemen we het voor waarheid aan. Dat we uiteindelijk op een krappe markt zitten en prijzen op een abnormaal hoog niveau zitten, staat buiten kijf. Hoe de komende maanden gaan verlopen, weet gelukkig niemand, maar zonder uien zullen we niet gaan zitten", aldus Adriaan. "Egypte heeft geprofiteerd van de krapte op de uienmarkt, maar de kwaliteiten waren wisselend en voor komende maanden verwacht ik dat het rode importseizoen extreem kort zal zijn. We kijken uit naar een normaal uienseizoen waarbij iedereen weer met beide benen op de grond kan staan!"

Voor meer informatie:
Adriaan van Belzen
Daily Onions
Reinaldstraat 2
6301 EC Valkenburg
Tel.: +31 (0)118 764 056
adriaan@dailyonions.com
www.dailyonions.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.