Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe trekker van Massey Ferguson maakt debuut op Agritechnica

Massey Ferguson heeft aangekondigd dat een compleet nieuw model voor zijn leveringsprogramma zijn debuut zal maken op de komende Agritechnica Show in Hannover, op 12 november. "De toevoeging van deze nieuwe trekker aan het assortiment betekent dat loonwerkers, aannemers en agrariërs kunnen profiteren van een grotere keuze aan modellen en vermogens", zo meldt het bedrijf.Deze trekker is gebouwd in de Beauvais fabriek "Het nieuwe model combineert vermogen met veelzijdigheid om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de moderne landbouw wereldwijd. Hij is inmiddels al geselecteerd als finalist in de gerespecteerde Tractor van het Jaar (TOTY) competitie."

"De trekker is uitgerust met nieuwe ontwikkelingen, waarbij bestuurders gebruik kunnen maken van slimme landbouwtechnieken om de precisie en prestaties te verhogen, wat resulteert in een verbeterde duurzaamheid", aldus Massey Ferguson. "De vernieuwde, krachtige en zuinige motor levert een hoog vermogen en koppel, met vereenvoudigde systemen om de onderhouds- en bedrijfskosten te verlagen. De efficiënte krachtbron is gekoppeld aan een sterkere, opgewaardeerde transmissie voor een soepele en efficiënte aandrijving."

De nieuwe trekker wordt om 8:30 uur op de MF Booth - Hal 20, Stand A27, gepresenteerd.

Voor meer informatie:
Ronald van Hattem
Massey Ferguson
Tel: +31 (0)342 45 95 41
[email protected]
www.mechangroep.nl

Publicatiedatum: