Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nino Venezia, Dutch Graphic Group:

"Naast onze etiketten en steekkaarten is het bedrukken van koffiebekers serieuze business geworden"

Tholen - Tuinders en AGF-handelsbedrijven die etiketten of steekkaarten nodig hebben weten de Dutch Graphic Group op Fresh Park Venlo goed te vinden. Inmiddels zwaaien Enzo en Gino Venezia de scepter over het bedrijf, dat totaalleverancier is op het gebied van grafische producten. Hoewel pater familias Nino Venezia wat meer op de achtergrond bij de zaak betrokken is, kruipt ook bij hem het ondernemersbloed nog waar het niet gaan kan.

Zo is Nino onlangs gestart met CupBrothers, een bedrijf dat zich richt op de verhuur van duurzame en hoogwaardige bekers en herbruikbaar servies voor allerlei gelegenheden, zoals festivals, de horeca en andere soorten van evenementen. "De bezorg- en ophaalservice maakt het regelen van elk evenement moeiteloos en zorgeloos. Zo worden de gehuurde bekers door ons zorgvuldig gereinigd in een professionele reinigingsmachine. Op onze locatie in Baarlo of kunnen we zelfs een mobiele reinigingsinstallatie ter plaatse neerzetten, iets waar we uniek mee zijn in Nederland", vertelt Nino.

De wereld van de kartonnen bekers bracht Venezia op een ander idee, namelijk het bedrukken van herbruikbare koffiebekers. "We hebben hier in onze nieuwbouw fors geïnvesteerd in printers, voorraad en capaciteit. Zo kwamen we op het idee om buiten onze cups voor events ook koffiebekers te gaan bedrukken. Nog altijd drinken medewerkers in veel bedrijven uit bekertjes van hun koffieleverancier. Hoe leuk is het om dat professioneel te laten bedrukken in je eigen huisstijl", vertelt Nino. "De eerste reacties zijn erg enthousiast. Koffie wordt er genoeg gedronken. Er gaan bij AGF-handelsbedrijven en tuinders de nodige kopjes koffie doorheen. Hoe leuk is het om dit op een professionele manier aan te pakken in plaats van de standaard kartonnen bekertjes of verouderde koffiemokken!"

Nino heeft voor de AGF-handel een speciale aanbieding: witte of zwarte koffiebekers van 180 ml, bedrukt in 1 kleur tot en met 15 januari voor 29 cent per stuk. "Mijn hart zit toch nog een beetje in de AGF-markt en nu kan ik voor deze bedrijfstak wat leuks terugdoen met deze mooie actie. Dus ik zou zeggen, stuur een mail en wellicht drink je dadelijk je koffie of thee uit onze mooie cups met je eigen bedrijfslogo erop!"

Voor meer informatie:
Dutch graphic group
Venrayseweg 130A
Industrieterrein Venlo 3851
+31 (0)77 399 96 40
[email protected]
www.dutchgraphicgroup.com