Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turnpath voor automatisch sturen op de kopakker

Ag Leader heeft TurnPath voor het automatisch sturen op de kopakker gelanceerd. "Deze innovatie verhoogt het comfort door ontlasten van de chauffeur, juist op het moment dat hij handen en voeten te kort komt. Gebruikers kunnen ook zelf deze functionaliteit ervaren door een tijdelijke demo unlock, welke begin 2024 beschikbaar zal zijn", zo meldt het bedrijf.

Productiviteit verhogen inclusief gebruiksgemak
"TurnPath verhoogt de productiviteit en is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, flexibiliteit, consistentie en betrouwbaarheid. Het is getest in diverse teelten op vier continenten, tijdens alle seizoenen, en heeft bewezen een betrouwbare en fijn te gebruiken oplossing te zijn.

De trekker stuurt bij het aankomen op de kopakker met TurnPath automatisch naar de volgende werkgang. TurnPath gebruikt bij het draaien op de kopakker de in het scherm vastgelegde perceelsgrens dat zorgt voor consistentie tijdens het keren op de kopakker.
Vanaf het begin is TurnPath eenvoudig te gebruiken en wordt naadloos geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering van een teler."

Voor meer informatie:
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM Stiens
+31 (0)58 257 15 55
[email protected]
www.homburg-holland.com

Publicatiedatum: