Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Platform Lekkerder bij de Boer viert jubileum met verkiezingsactie

Op 1 mei 2024 is Lekkerder bij de Boer, een online platform dat consumenten met telers, boeren en hun producten verbindt en zichtbaar maakt, vijf jaar in de lucht. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseren ze de Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024. Het doel is om erkenning te geven aan de boerderijwinkels die de basis vormen van het platform en hun bijdrage aan de lokale voedselketen. Met bijna 2.100 deelnemende locaties, waaronder stalletjes, boerderijautomaten en meer, staat de verkiezing open voor alle vormen van kortste ketenverkoop.

Stemmen en waardering
Tot en met 1 mei 2024 kan er gestemd worden op de favoriete boerderijwinkel van de deelnemers. De boerderijwinkel die aan het einde van de stemperiode de meeste stemmen heeft verzameld, zal worden bekroond met de Lekkerder Boerderijwinkel-plaquette 2024. Daarnaast ontvangen de top drie winnaars een gouden, zilveren of bronzen badge, die niet alleen hun inzet en kwaliteit erkent, maar ook duidelijk zichtbaar zal zijn op het Lekkerder bij de Boer platform. Tenslotte wordt de uitslag uitgebreid gecommuniceerd via onze social mediakanalen, nieuwsbrieven en persberichten naar lokale, regionale en landelijke media.

Iedereen mag stemmen
Iedereen mag aan de Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024 deelnemen en zo hun favoriete boerderijwinkels ondersteunen. Dit initiatief is een uitdrukking van de gemeenschappelijke inzet voor een duurzame en toegankelijke lokale voedselvoorziening. Lekkerder bij de Boer zet zich in voor het bouwen van bruggen tussen consumenten en boeren, en deze verkiezing versterkt die missie.

Stemmen kan via de volgende link: https://lekkerder.nl/2024

Voor de stemming komen alle boerderij verkooppunten in aanmerking die momenteel een vermelding hebben op het platform van Lekkerder bij de Boer. Boerderij verkooppunten die nog geen lid zijn en ook kans willen maken, kunnen zich nog aanmelden.

Voor meer informatie
Lekkerder bij de boer
www.lekkerder.nl

Link naar aanmelden boerderijwinkel:
https://www.lekkerder.nl/aanmelden

Publicatiedatum: