Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Introductie van Californische platte zoete uien in jaarrond programma"

Vanaf mei introduceren Progressive Produce en haar divisie, Keystone Fruit Marketing, Californische platte zoete uien als de nieuwste toevoeging aan hun jaarronde zoete uienprogramma.

Dit programma omvat een breed scala aan zoete uien, waaronder Vidalia's, Walla Walla Sweet Onion en Mayan Sweets uit Peru en Mexico. Met deze selectie zorgen Progressive Produce en Keystone Fruit Marketing voor een ononderbroken aanvoer om aan de klantvraag door het hele jaar te voldoen.

"De exclusieve Californische platte zoete uien van ons bedrijf zijn een mooie toevoeging aan ons assortiment zoete uien gedurende het hele jaar," zegt dr. Oscar Guzman, vicepresident van marketing en verkoop bij Progressive Produce. "Geteeld onder de warme Californische zon, bieden deze uien een uniek smaakprofiel en veelzijdigheid die perfect passen bij ons bestaande aanbod van zoete uien. Of je ze nu grilt, sauteert of rauw eet, Californische platte zoete uien tillen elke maaltijd naar een hoger niveau."

Verkrijgbaar in een karton van 40 lb of een zak van 2 lb, bieden de Californische platte zoete uien zowel aan retailers als aan voedselserviceklanten, veelzijdigheid en gemak gedurende het typische Vidalia-seizoen.

"Door te kiezen voor onze Californische uien, kunnen retailers en horeca-ondernemers aan de westkust de extra vrachtkosten vermijden die gepaard gaan met het importeren vanuit Georgia, terwijl ze toch kunnen blijven profiteren van de platte zoete uien waar hun klanten zo van houden," zegt Guzman. "Bovendien ondersteunt het inkopen van lokaal geteelde producten regionale boeren en zorgt het voor een verser product, wat bijdraagt aan een positieve klantenervaring en aanzienlijk bijdraagt aan het verminderen van de CO2-voetafdruk die gepaard gaat met langeafstandstransport."

Voor meer informatie:
Dr. Oscar Guzman
Progressive Produce
Tel: +1 323 890 8100
[email protected]
www.progressiveproduce.com

Publicatiedatum: