Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na 20 jaar nieuwe Loof Does voor Inghels Heikant

Zo'n 20 jaar geleden las Peter Inghels van Inghels Heikant in Zeeuw-Vlaanderen, een persbericht over loofdoding met de toen geheel nieuw ontwikkelde Loof-Does. De nieuwsgierigheid was gewekt. Na een familieweekend in Zuidoost-Brabant maakten ze van de gelegenheid gebruik om even bij Agricult in Son en Breugel langs te gaan voor meer informatie over deze nieuwe methode van klappen en 'spuiten'.


De officiële overdracht van de nieuwe Loof Does 3000 GPS v.l.n.r. Adriaan van de Ven (Agricult bv), Peter Inghels (Inghels Heikant bv) en Pieter Vereecken (Mechanisatiebedrijf Vermeulen bv)

Vooral het lage volume, waardoor één tank voldoende is voor een hele dag, sprak hem enorm aan. En dat uit testen al de goede effectiviteit en de besparing op middel naar voren kwam. De koop werd dan ook gesloten en zo werd Peter Inghels één van de allereerste Loof Does gebruikers.

Nu, zo'n 20 jaar en ruim 5000 hectare loofdoding later, kopen ze hun volgende nieuwe Loof Does. "Tegenwoordig standaard met GPS-techniek waardoor de dosering per hectare bij wisselende rijsnelheden toch gelijk blijft. Terwijl men tijdens het rijden nog handmatig kan plussen of minnen indien nodig", zo melden ze.

Voor meer informatie:
Agricult
Pieter Brueghelplein 4
5694 AH Son en Breugel
+31 (0)499 49 07 14
[email protected]
www.agricult.nl

Publicatiedatum: