Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bayer CropScience lanceert uienkennis-app

Al enige tijd is de uienkennis-app van Bayer CropScience op de achtergrond benaderbaar. De laatste maanden hebben we de puntjes op de (u)i gezet en vanaf nu is de app actueel en te downloaden via de algemene app-pagina op onze website en via de App store of via Google Play. De informatie is ook als web-applicatie beschikbaar (let op: werkt alleen vanaf internet Explorer 10). Klik hier om rechtstreeks naar de uienkennis-app te gaan.



De uienkennis-app bestaat uit drie gedeelten:

Kennis
Het eerste deel geeft informatie over de teelt en bewaring van uien. Interessante informatie in tekst en beeld van grondbewerking tot aflevering. Uiteraard is er veel aandacht voor onkruiden, ziekten en plagen. De kennis is verzameld door teeltspecialisten die jarenlange ervaring hebben in de uienteelt.

Blogs
Verder vindt u in de app actualiteiten in de vorm van blogs ('uienpraat'). Jan Bongers houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming in de uienteelt. Harm Groeneweg volgt een seizoen lang een perceel uien bij uienteler Kees Vrolijk in Fijnaart en zal daar regelmatig verslag van doen in zijn blog: de uien van Kees. Aflevering 1 (het zaaien van de uien) vindt u momenteel in de app!

Twitter
In het derde gedeelte van de app komen alle berichten voorbij die een #uien bevatten, zodat u heel makkelijk op de hoogte blijft van wat er op twitter besproken wordt over uien.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!
Publicatiedatum: