Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MacLouis brengt kipwagenlijn op de markt

Gebr. Weststrate B.V. gaat kipwagens verkopen onder het bestaande merk MacLouis. MacLouis is onderdeel van Gebr. Weststrate B.V. en fabriceert voornamelijk uienmachines. De nieuwe kipwagens worden geproduceerd door landbouwmachinefabrikant Peeters. Gebr. Weststrate B.V. heeft hiermee het exclusieve verkooprecht van Peecon in hun werkgebied.De nieuwe kipwagens zullen geproduceerd worden door Peeters Landbouwmachines en zijn gebaseerd op de Peecon Cargo kipwagens. De modellen van MacLouis hebben naast de eigen merkkleuren diverse unieke eigenschappen waardoor ze zich onderscheiden van de Cargo kipwagenlijn van Peecon.Zo worden de kipwagens van MacLouis uitsluitend verkocht met een cardanisch opgehangen kiepcilinder en een rechte voorkant. Alle modellen zijn standaard voorzien van hydraulisch geveerde assen, wat in combinatie met disselvering zorgt voor een hoog rijcomfort. 

Gebr. Weststrate B.V. heeft vier vestigingen in Zeeland. Met de kipwagens van MacLouis heeft het bedrijf een nieuw kwaliteitsproduct waarmee de verkoop van landbouwkipwagens gecontinueerd kan worden.

Voor meer informatie:
Gebroeders Westrate
De Puyeweg 1
4463 NA Goes
+31(0)113-23 01 12
Publicatiedatum: