Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Tolsma Vision Control klimaatcomputer met energiemanagement en app van Tolsma Techniek Emmeloord

Innovatieve energie- en koelingmanagement

Door slimme besturing garandeert de nieuwe Vision Control de laagste bewaarverliezen. In combinatie met het innovatieve energiemanagement (lagere energiekosten) levert dat een fors hoger bewaarrendement op. De standaard uitvoering van de Vision Control heeft een 15 inch scherm. Ook is er een lite versie met een 10 inch scherm verkrijgbaar. De gebruiksvriendelijke bewaarcomputer is via een internetverbinding op afstand te bedienen.

App: bedieningsgemak verzekerd

De R&D afdeling van Tolsma-Grisnich ontwikkelt een bijzondere app die wereldwijd en op elk gewenst moment, inzicht geeft in de gegevens van de bewaring. Naast toegang tot de Vision Control klimaatcomputer, geeft Tolsma-Grisnich via de app ook tips en ondersteuning in combinatie met Tolsma Alert. Deze ondersteuning helpt u om het bewaarrendement te optimaliseren. Ook blijft u op de hoogte van relevante markt ontwikkelingen en is direct contact met uw bewaaradviseur gemakkelijk te leggen.


Bron: Interpom.be
Publicatiedatum: