Seminis viert lancering www.myonion.nl

Win een Uitje bij Seminis

Begin deze maand lanceerde Seminis www.myonion.nl, een complete website waar alles te vinden is over uien. Om dit te vieren kunnen uientelers, distributeurs, groothandelaren en alle andere professionals uit de uienbranche nu elke maand vier kaarten winnen voor een dierentuin, pretpark of zwemparadijs naar keuze.

Meedoen is simpel: ga naar www.myonion.nl en klik op de banner die op de homepage vanzelf langskomt. Alle details voor deelname staan overigens ook op de kaartjes, die u vanaf deze week bij verschillende distributeurs en groothandelaren in uienzaad ontvangt. De actie loopt tot 15 maart 2015 en de winnaars krijgen per e-mail bericht.

Met de website www.myonion.nl wil Seminis alle relevante informatie voor haar klanten en partners 24/7 beschikbaar maken. De dynamiek van de uienmarkt vereist dat telers, distributeurs en groothandelaren snel over de juiste gegevens kunnen beschikken en met enkele muisklikken op de hoogte zijn van nieuws, achtergronden en uienrassen.De rassen van Seminis
Onder de tab Assortiment vindt de bezoeker alles over het uienassortiment van Seminis. Niet alleen de rassen worden hier gepresenteerd, ook vertellen telers over hun ervaringen in woord en beeld. Het kiezen van het juiste uienras met de keuzetool is hier ook terug te vinden.

Altijd up to date
Onder het tabblad Actualiteit presenteert Seminis uiennieuws vanuit de hele wereld, waaronder marktinformatie, nieuwe ontwikkelingen op technologisch vlak en nieuws van en over uientelers, -distributeurs of -groothandelaren. Vanzelfsprekend kunt u in de evenementenagenda ook terugvinden waar en wanneer u het Seminis team kunt ontmoeten.

Kennis delen
Seminis investeert continu in het ontwikkelen van kennis en ervaring op het gebied van zaden en groenten. De afdeling research and development beschikt over een schat aan kennis die op www.myonion.nl gedeeld wordt met professionals uit de uienbranche. Onder de tab Kenniscentrum presenteren veredelaars en onderzoekers, zowel interne als externe, hun resultaten.

Voor meer informatie:
www.seminis.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven