Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jacob Jongejans en Wouter op ’t Veld vormen nieuwe directie TIBO/Blokker

Peter Bos werd afgelopen februari 65 jaar en neemt afscheid als directeur van TIBO/BLOKKER. Hij draagt zijn taken over aan Jacob Jongejans en Wouter op 't Veld. Salesmanager Teade Geertsma: "Jacob was juist op zoek naar een mogelijkheid om weer in afzuiging en stofbestrijding aan de slag te gaan en Wouter heeft eveneens jaren ervaring in de luchttechniek."

Jacob en Wouter zijn beiden verantwoordelijk voor algemene zaken, waarbij de focus van Jacob zal liggen op de verkoop, terwijl Wouter de projectbegeleiding en aansturing van de werkplaats op zich zal nemen.


V.l.n.r: Teade, Wouter, Daniëlle, Tineke, Jacob, Peter

Teade: "Met vernieuwd elan en vol enthousiasme zal TIBO/BLOKKER zijn bestaande en nieuwe klanten adviseren op het gebied van afzuiginstallaties en stofbestrijding.
Voor de toekomst is het vooral belangrijk om te innoveren en de klanten te bedienen met nieuwe oplossingen met name op het gebied van gezond werken én energiebesparing."

Meer informatie:
TIBO/BLOKKER
Teade Geertsma
E: teade@tiboblokker.nl
T: +31 (0)229 262 371
www.tiboblokker.nl
Publicatiedatum: