Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

P. de Heus en Zonen Groep importeert Chinese tractor

Binnen de landbouw is China niet langer weg te denken. Ook bij landbouwmachines is dat hetgeval. Lovol Heavy Industry CO. LTD. (Lovol) is de grootste Chinese fabrikant vanlandbouwmachines. De trekkers van Lovol worden wereldwijd verkocht. In de Beneluxkennen we deze onder de naam Eurotrac, geïmporteerd door P. de Heus en Zonen Greup B.V.Vanaf 2016 wordt het productprogramma uitgebreid met de introductie van de 50 pk sterke Lovol TB 504‐III.



P. de Heus en Zonen Greup B.V is binnen de Benelux reeds gekend om het importeurschapvan Eurotrac. Deze compacttractoren zijn uitermate geschikt voor de paardenhouderij,groenvoorziening, fruitteelt en grondbezitters. Deze trekkers worden in China geproduceerddoor Lovol Heavy Industries. Vanaf 2016 zal het productprogramma in de Benelux wordenverbreedt met introductie van de vernieuwde TB serie. Het eerste model is de 50 pk TB 504‐III, die wordt vermarkt in een nieuw jasje onder de naam Lovol. Hiermee zet de fabrikant eeneerste stap om haar Europese dealernetwerk te herstructureren en exclusiviteit te geven diehet product waardig is.

Gesynchroniseerde versnellingsbak
De TB serie is inmiddels zijn derde generatie ingegaan. Deze serie omvat zes modellen metvermogens van 35 tot 60 pk. Model TB504‐III zal als eerste in de Benelux worden vermarkt,exclusief door P. de Heus en Zonen Greup B.V. De trekker krijgt zijn vermogen van eenviercilinder dieselmotor, die Lovol in eigen huis produceert. Deze motor produceertmaximaal 50 pk (36.8 kW) bij 2.400 TPM. Het maximale vermogen aan de aftakas bedraagt42.5 pk (31.2 kW). Deze motor voldoet aan de Euro Stage III emissienormen. Standaardwordt de trekker met een 8F+8R gesynchroniseerde versnellingsbak geleverd. Een 12F+12Ris optioneel leverbaar. De categorie II hefinrichting tilt maximaal 2.200 kg. Het hydraulischsysteem heeft een maximaal debiet van 21,45 liter per minuut. De brandstoftank heeft eenvolume van 38 liter. Dit kan worden vergroot tot 52 liter.

Europese cabine
Zijn Europees georiënteerde cabine geeft de Lovol TB504‐III een streepje voor in deze klasse.Naast een ROPS is de trekker met een EC en OECD gecertificeerde comfortabele cabine uit terusten. Deze is ontwikkeld en gebouwd volgens de standaard van autofabrikanten. De cabineheeft een vlakke vloer, luxe bestuurdersstoel, volledig instelbaar stuurwiel, ergonomischebediening en een hoogwaardig airconditioningsysteem. In deze werkplek voelt iederechauffeur zich thuis. Ook bij een lange dag werken. Last but not least is het opvallend frissenieuwe design van deze trekker.

Vanaf 2016 leverbaar
De Lovol TB504‐III komt binnenkort naar Nederland toe. Tijdens de open dagen op 29 en 30 december van P. de Heus en Zonen Greup B.V. in Mijnsheerenland zal detrekker voor het eerst te zien zijn. Vanaf 2016 is hij leverbaar in de Benelux. In de toekomstzal deze serie verder naar boven worden uitgebreid met nieuwe modellen.

Aanvullende informatie
Meer informatie over de Lovol TB504‐III en tractoren van het merk Eurotrac, die eveneensdoor Lovol worden geproduceerd, kunt u vinden op www.eurotrac.nl. Ook kunt u meerinformatie opvragen via onderstaande gegevens.

Meer informatie:
Heus Tractors
Hugo de Heus
T: 0186 612 333
E: hugo@heustractors.com
www.heustractors.com

Publicatiedatum: