Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Peter Maljaars treedt uit dienst bij Omnivent

Omnivent maakt bekend dat Peter Maljaars per 1 april 2016 uit dienst treedt. Zijn activiteiten worden per 1 februari 2016 overgenomen door Fred Schra en Niel Scholtens. Peter is bijna 22 jaar commercieel technisch adviseur in de Flevopolders geweest en sinds 2004 verkoopleider Nederland.

"In deze periode heeft hij met veel enthousiasme, betrokkenheid en inzet zijn klanten begeleid en geadviseerd," zegt commercieel directeur Paul Kok. "Daar zijn wij Peter bijzonder dankbaar voor. Hij heeft voor u en Omnivent veel betekend in de Flevopolders, Haarlemmermeer, Zuid-Holland en Zeeland. Daarmee is Peter ongekend het gezicht geweest van Omnivent in deze regio. Wij wensen Peter veel succes en geluk in zijn verdere loopbaan."
 
"We vinden het uiteraard jammer dat Peter Omnivent verlaat en een nieuwe uitdaging zoekt. Tegelijk zijn we er van overtuigd dat onze collega's Fred Schra en Niel Scholtens met hetzelfde enthousiasme en betrokkenheid uw product veilig en betrouwbaar door het bewaarseizoen weten te brengen en voor u klaar staan met begeleiding en advies. Zij worden daarbij gesteund door in totaal meer dan 100 jaar (inter)nationale bewaarervaring binnen onze organisatie. Zo bent u verzekerd van de ondersteuning en kennis die u gewend bent om van Omnivent te ontvangen."
 
De werkzaamheden van Peter worden in de Noordoostpolder voortgezet door Fred Schra. Niel Scholtens neemt de werkzaamheden over in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland en de Haarlemmermeer.

Meer informatie:
Omnivent
Fred Schra
Noordoostpolder
E: fred.schra@omnivent.nl
06 55 81 01 60

Niel Scholtens
Oostelijk en Zuidelijk Flevoland en de Haarlemmermeer
E: niel.scholtens@omnivent.nl
06 55 14 66 08
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven